Microsoft Surface'in Windows 8 işletim sistemiyle çalışacak Intel işlemcili versiyonu Surface Pro tabletin önümüzdeki ocak ayında çıkacağını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde detaylı incelemesini gerçekleştirdiğimiz Surface RT'ye göre daha güçlü bir sistem
Teknoblog Podcast aylar sonra geri döndü. Bu sefer hedefimiz programımızı her hafta kesintisiz bir şekilde sizlere ulaştırmak. Bundan böyle her perşembe günü bitmekte olan haftanın gündemini yaklaşık 45 dakikalık süre
Nokia Lumia 920 ve HTC Windows Phone 8X gibi iki cihazla çıkış yapan Windows Phone 8 platformu sayesinde Windows telefon satışlarının içinde bulunduğumuz dönemde, geçen yılın aynı dönemine göre hatırı
Windows 8'i çıkaran Microsoft bir sonraki sürüm için geliştirme çalışmalarına çoktan başlamış. The Verge sitesinin Microsoft'un planlarından haberdar olan birkaç farklı kaynaktan elde ettiği bilgilere göre Blue kod adıyla anılan
Sony'nin IFA 2012'de tanıttığı ürünler arasında ilgi çekici olanlardan bir tanesi de hiç şüphesiz VAIO Tap 20'ydi. Görünüş itibariyle bir monitör bilgisayarın tüm özelliklerini taşıyan bu ürünü farklı kılan içinde
Dokunmatik ekran deneyimini klavyenin kolaylığıyla buluşturan, buna bir de dijital kalem ekleyip tüm bunları rahatlıkla taşınabilir bir kasa içerisinde getiren Sony VAIO Duo 11 geçtiğimiz ağustos ayında IFA 2012'de tanıtılan
Sony'nin dokunmatik ekran deneyimini sadece hibrit ve monitör bilgisayar modellerinde değil, ultrabook ve dizüstü bilgisayar serileri içinde de sunuyor. Bugün İstanbul'da düzenlenen Türkiye lansmanı sırasında dokunmatik ekranlı iki dizüstü bilgisayarla
Bir ay kadar önce yepyeni işletim sistemi Windows 8'i satışa çıkaran Microsoft, ilk ayın geçmesinin ardından ilk durum raporunu açıkladı. Şirketin çiçeği burnunda Windows şefi Tami Reller tarafından Credit Suisse
Microsoft bir yılı aşkın zaman önce Windows 8 işletim sisteminin ilk detaylarını açıkladığında bu işletim sisteminin sadece masaüstü sistemler için değil, tabletler için de elverişli bir platform olacağı ortaya çıkmıştı.
Microsoft ve Sony'nin gelecek nesil oyun konsolları üstünde çalıştıkları bariz bir biçimde ortada olsa da, görünüşe göre Microsoft'un hazırladıkları sadece oyun konsolu ile sınırlı değil. The Verge'de yayınlanan bir habere