Microsoft, yeni işletim sistemi Windows 10'un duyurusunu geçtiğimiz eylül ayının sonunda yapmış, daha sonra da çeşitli etkinliklerle işletim sistemine dair yeni detayları kamuoyuyla paylaşmıştı. Windows 10'un çıkışı için hep 2015
Windows 10'un çıkış tarihi yaklaştıkça, işletim sisteminin yüklü olduğu yeni cihazlar da gün yüzüne çıkıyor. Bu yeni cihazlar arasında taşınabilir modeller ayrı bir yerde konumlanıyor. Asus da Computex 2015 etkinliğinde
Microsoft 10130 numaralı en son Windows 10 Teknik Ön İzleme sürümünü Windows Insider kullanıcıları için yayınladı. Bu güncelleme daha çok Windows 10 Teknik Ön İzleme güncellemelerini alma hızını yüksek olarak ayarlayan
Microsoft'un Windows 10'u temmuz ayında yayınlamayı planladığı daha önce AMD CEO'su Lisa Su tarafından açık edilmişti. Microsoft yeni nesil işletim sisteminin ne zaman yayınlanacağı hakkında net bir tarih vermemiş, ancak
Microsoft ve Lenovo Windows 10'da Cortana dijital asistanı daha da zenginleştirmek için işbirliği yapıyor. Lenovo'nun ilk küresel teknoloji etkinliği olan Lenovo Tech World'de sahne alan Lenovo Yönetim Kurulu Başkanı ve
Lenovo bir çift yeni orta sınıf dizüstü bilgisayarının duyurusunu gerçekleştirdi. 15 inç ekranlı ve 499 dolardan başlayan yurt dışı satış fiyatlarıyla sunulacak olan Lenovo Z51, Intel'in RealSense 3D kamerayı da
Microsoft Windows 10 güncellemesi sırasında kimsenin arkada kalmayacağını söylüyor, ancak 512 MB RAM barındıran cihazlar için işlevselliğin kısıtlı olacağı söyleniyor. Sızan bir kılavuz eskimiş olan düşük profilli cihazlarda nasıl bir
Microsoft Windows 10 için özel bir telefon yardımcısı uygulaması çıkarmaya hazırlanıyor. Bu uygulama akıllı telefon sahiplerini mobil cihazları ve PC'leri arasındaki boşluğu doldurma konusunda ikna etmek için tasarlanıyor. Yazılım üreticisi
Microsoft Cortana'yı iOS ve Android'e getireceğini duyurdu. Yazılım devi her bir mobil işletim sistemi için yayınlayacağı uygulamalarla dijital asistanının Windows ekosistemi dışında çalışmasına imkan sağlayacak. Bugün Microsoft bu uygulamalara erken
Microsoft son günlerde Windows 10 için müzik ve video uygulamalarındaki bazı güncellemelerin ön gösterimini yapıyor, ancak görünüşe göre daha büyük değişiklikler yolda. Yazılım devi Windows 10 için tasarladığı ve final