Teknoloji

Windows 10 29 Temmuzda yayınlanacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Microsoft, yeni işletim sistemi Windows 10’un duyurusunu geçtiğimiz eylül ayının sonunda yapmış, daha sonra da çeşitli etkinliklerle işletim sistemine dair yeni detayları kamuoyuyla paylaşmıştı. Windows 10’un çıkışı için hep 2015 yazını işaret eden şirket, işletim sisteminin kesin yayın tarihini de nihayet açıkladı. Resmi Windows blogunda Microsoft’un Windows şefi Terry Myerson’ın imzasıyla yapılan açıklamada, Windows 10’un 29 Temmuzda yayınlanacağı belirtildi.

29 Temmuz itibarıyla mevcut Windows 7 ve Windows 8 işletim sistemli cihazları, Windows 10’a yükseltmek mümkün olacak. Windows 10 işletim sisteminin yüklü olduğu cihazlar da bu tarih itibarıyla satışa sunulacak.

windows-10-guncelleme-010615

Microsoft tarafından yapılan açıklamada Windows 10 güncellemesinin mevcut Windows cihazları ve uygulamalarıyla uyum içinde olmasına özen gösterildiği belirtilirken, güncelleme sürecinin muhteşem bir deneyim hâline getirilmesi için sıkı bir çalışma yürütüldüğünün altı çizildi. Kullanıcılar ekranın alt kısmında beliren Windows logosuna dokunarak Windows 10 güncellemesi için rezervasyon işlemini gerçekleştirebilecek.

İLGİLİ HABERLER