Windows Insider programının katılımcıları veya Microsoft'un nitelendirdiği şekliyle herkese açık beta test kullanıcıları 29 Temmuzda yayınlanacak işletim sisteminin özelliklerini herkesten önce deneyimleme ve test etme fırsatı bulunuyor. Birçok kişi bu
Küçük boyutlu ve her iki yönüyle de kullanılabilir yeni USB standardı USB Type-C teknoloji sektöründe giderek daha fazla kabul görüyor. HP de bu bağlantıyı bir ürününe ekleyen en son şirketlerden
Cortana gelecek ayın sonunda çıkacak Windows 10'un en büyük yeniliklerinden bir tanesi olacak. Toshiba Cortana'nın çok önemli olacağını düşünüyor olmalı ki, Satellite dizüstü bilgisayarlarının yeni versiyonlarında Cortana'yı etkinleştiren özel bir
Microsoft, Windows üzerindeki Skype deneyimini tek bir uygulamada toplayıp sadeleştiriyor. Daha öncesinde Windows 8 için dokunma uyumlu bir Skype uygulaması sunan Microsoft, Windows 7 ve Windows 8 işletim sistemli cihazlara
Microsoft devasa Surface Hub ekranlarını, geçtiğimiz ocak ayında gerçekleştirdiği Windows 10 etkinliğinde görücüye çıkarmıştı. Konferans odaları ve kurumsal işletmeler için hazırlanan 55 ve 84 inç ekranlar, Microsoft'un çoklu dokunma şirketi
AMD, çip üzerine sistem prensibiyle tasarlanan dünyanın ilk yüksek performanslı Hızlandırılmış İşlem Birimi (APU) olan, altıncı nesil A-Serisi işlemcisini duyurdu. Daha önce ''Carrizo'' adıyla anılan işlemci, şirketin geniş patent portföyünün
Microsoft, Windows 10'u 29 Temmuzda yayınlayacağını resmen açıklamıştı. Tayvan'da düzenlenen Computex fuarında da Windows 10 işletim sistemiyle birlikte gelecek yeni cihazlardan bazıları görücüye çıktı. Asus Transformer Book T100HA en etkileyici
Microsoft Windows kullanıcılarının büyük çoğunluğuna ilk yıl içinde Windows 10'a ücretsiz yükseltme yapma imkanı sunuyor. Ancak bu promosyondan yararlanacak yeterliliklere sahip olmayan kullanıcılar için şirket mevcut durumu korumaya, tekli lisans
Microsoft Windows 10'u 29 Temmuz tarihinde yayınlayacağını duyurdu, Windows 7 ve 8.1 kullanıcılarını ücretsiz yükseltme için teşvik etmek amacıyla rezervasyon sürecini de başlattı. Ne var ki, şirket yakında gelecek işletim
Microsoft Windows 10 işletim sistemini PC'ler için 29 Temmuz tarihinde yayınlayacağını duyurdu. Duyurunun yapılmasıyla birlikte Windows PC kullanıcıları ekranın sağ altında, durum çubuğu bölgesinde bir Windows logosu görmeye başladı. Bu