Acer Berlin'de düzenlenen IFA 2015'e epey dolu şekilde geliyor. Oyuncular için tasarladığı Predator oyun serisi, bilgisayar oyunlarının hızını ve heyecanını yakalamak için üstün performans ve çarpıcı kırmızı aydınlatmalar, geometrik hatlar ve
Microsoft yeni çıkardığı ve henüz beta sürecinde olan Snip uygulamasıyla birlikte dokunmatik ekranlı Windows 10 bilgisayarlarda ekran görüntüsü almayı daha kolay hâle getirmeyi hedefliyor. Microsoft Snip ile ekran görüntülerini almak,
Apple, 9 Eylülde gerçekleştireceği etkinliğin duyurusunu bugün itibarıyla resmen yaptı. Şirketin yeni iPhone'larının görücüye çıkacağı etkinlik, Apple adına önemli bir değişikliği daha beraberinde getirecek. 9 Eylüldeki organizasyon Windows 10 işletim
Microsoft Windows 10'u dört hafta önce yayınladı ve şirket aradan geçen bu zamanda gerçekleştirilen yükseltmelerle ilgili en son rakamları açıkladı. İşletim sistemi geçen ayın sonunda yayınlandıktan sonra geçen 24 saat
Windows 10, bazı önemli torrent topluluklarının ateşli direnişiyle karşı karşıya. TorrentFreak sitesinde yer alan habere göre, özel torrent takip servisi iTS, üyelerinin Windows 10 kullanmasını yasakladı. Servis, Windows 10'un "berbat"
Microsoft'un dijital asistanı Cortana Android ve iOS'in yolunu tutmaya hazırlanıyor, ancak yazılım devinin Cortana'yı Mac'e getirmek gibi bir planı şu an için bulunmuyor.
Microsoft, Xbox One için hazırlanan Windows 10 ön izlemesini önümüzdeki aydan itibaren test amaçlı olarak dağıtmaya başlayacak. Ancak şirket konsolu bekleyen kapsamlı değişimden önce Xbox uygulamasında küçük bir güncellemeye gitti.
Intel'in yepyeni Skylake işlemcilerinin biraz ürpertici bir özelliği var, o da sizi sürekli dinliyor olması. Her ne kadar Türkiye'deki sistemlerde mümkün olmasa da, yeni nesil işlemcilerden birini taşıyan bir Windows
Microsoft geçen ay Windows 10'un final versiyonunu çıkarmış olabilir, ancak şirket işletim sistemi için güncellemelerle ilerlemeye devam ediyor. Windows Insiders programı altındaki testçiler Windows 10'un yeni bir ön izleme sürümüne
2000'li yılların ortasında yayınlanan pek çok bilgisayar oyununda kullanıcıların canını sıkan, aynı zamanda ciddi ölçüde güvensiz olan kopya koruma önlemleri bulunuyordu. Bu önlemlerin güvensizliğinin bilincinde olan Microsoft, yeni işletim sistemi