Dell Microsoft'un Surface tabletine rakip olacak bir ürün hazırlığında gibi görünüyor. Şirketten sızan bir sunum dosyasına göre yeni PC, XPS 12 olarak adlandırılacak. Bu ürün aslında bir tablet ve klavyesine
Microsoft, yeni işletim sistemi Windows 10'u 29 Temmuzda yayınlamıştı. Yükseltme işlemleri isteğe bağlı olarak gerçekleştirilse de, yazılım devinin Windows 10 yükleme dosyalarını, kullanıcı izni olmadan bilgisayarlara gönderdiği ortaya çıktı. The
Windows 10 üstüne kurulu yeni Xbox One kontrol paneli, kasım ayından itibaren tüm kullanıcılara dağıtılacak. Microsoft, dağıtım işlemi öncesinde Windows 10'u Xbox Ön İzleme Programı üyelerine ulaştırmayı ve yazılımın nihai
Gelen haberlere göre, Windows 10'un başarısı ve stabilliği Microsoft'u memnun edecek bir seviyeye ulaşmış durumda. Masaüstü versiyonda belli bir noktaya gelinmiş olması ise gözlerin mobil sürüme çevrilmesine neden oluyor. Yayınlanan
Microsoft, Minecraft'ın yapımcısı Mojang'i satın aldıktan neredeyse bir yıl kadar sonra bu popüler inşa oyununun Windows 10 ve Pocket sürümlerini güncelledi, daha önce söz verildiği gibi çapraz platform desteği eklendi,
Twitter Windows 10 uygulaması için yayınlanan son güncelleme, hem uygulamaya ilginç bir özellik getirdi hem de kısmen de olsa uygulamayı farklı platformlardaki muadillerine daha yakın bir konuma yerleştirdi. Örneğin, uygulamanın
Microsoft kullanıcılara Skype'ın yeni Windows 10 Mobile versiyonuna bir bakış atmalarına izin veriyor. Skype'ın yeni Mesajlaşma ve Video uygulamalarının beta sürümleri indirilmeye açıldı. Eğer Windows 10 Mobile ön izleme sürümüyle
Windows 10 masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için çıktı. Artık bu yeni işletim sisteminin akıllı telefonlar ve küçük ekranlı tabletlere özel versiyonunun çıkmasını bekliyoruz. Microsoft bir yandan işletim sistemini hazırlarken bir
Toshiba IFA 2015'te ilgi çekici bir Windows dizüstü bilgisayarın tanıtımını gerçekleştirdi. Satellite Radius 12 dönüştürülebilir bilgisayarın ismi belki biraz sıkıcı görünebilir, ancak teknik özellikler tarafında işler hiç de öyle değil.
Artık HDMI çubuklarının uyumlu monitörlere veya bir TV'ye takıldıklarında tam teşekküllü birer bilgisayara dönüşmesine alışmak gerekiyor. Asus da bu modaya VivoStick ile uyuyor ve Intel'in ComputeStick'ine yanıt veriyor. Cepte taşınabilecek