Microsoft, önümüzdeki ay yeni nesil oyun konsolu Xbox One için büyük bir güncelleme yayınlamaya hazırlanıyor. Yazılım devi, Windows 10'u 12 Kasımdan itibaren yeni özellikler getiren kontrol paneli güncellemesiyle birlikte Xbox
Microsoft bu ayın başlarında Surface Book dizüstü bilgisayarını tanıtmış, onu tanıtırken de MacBook Pro dizüstü bilgisayarla karşılaştırmıştı. Microsoft'un bu karşılaştırmasıyla, Surface Book'un MacBook kullanıcılarını hedeflediği düşünülmüştü. Şirketin Mac kullanıcılarına Surface
Microsoft, şu sıralarda "Threshold 2" kod adını taşıyan yeni büyük Windows 10 güncellemesine son dokunuşlarını yapıyor. Paul Thurrott'un haberine göre, yeni Windows 10 güncellemesi kasım ayı içinde yayınlanacak. Gelen haberler,
Microsoft, Windows 10 ile birlikte mobil ve PC platformlarını birleştirmişti. Bu yeni dönemin getirdiği avantajlardan faydalanan özellikler de yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Windows 10 Mobile için yayınlanan son ön izleme
Microsoft, geçtiğimiz aylarda tanıttığı Xbox Windows kablosuz kumanda adaptörünü küresel ölçekte satışa sundu. Öncelikli olarak Windows 10 işletim sistemli PC, dizüstü bilgisayarlar ve tabletlerde çalışacak şekilde tasarlanan adaptör, kullanıcılara cihazlarına
Microsoft kredi kartları, kuponlar, üyelik ve sadakat programı bilgilerini depolamaya imkan sağlayan mobil ödeme uygulaması Windows Wallet'ı yeniden çıkarmaya çalışıyor. Bu sayede Windows cihazlarıyla mağazalarda ve online mağazalarda ödeme yapma
Lenovo daha önce de hem aile bireyleri için bir eğlence ve üretkenlik aracı olacak hibrit bir çözüm çıkarmıştı. Çinli üreticinin Yoga 900 ile birlikte yeni duyurusunu yaptığı Yoga Home 900
Dünyanın en büyük PC üreticisi Lenovo da Windows 10 dizüstü bilgisayarlar şenliğine ilginç ürünlerle katılıyor. Bunlardan en fazla ilgi çekeni ise şirketin dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarları içinde gerçekten farklı bir yere
Microsoft Windows 10 kullanıcılarını Chrome veya Firefox yerine yeni Edge internet tarayıcısını kullanmaya devam etmeleri için yeni bir yol deniyor. Yeni sızan Windows 10 10568 ön izleme sürümüne göre, yazılım
Microsoft, en yeni işletim sistemi Windows 10'u geçtiğimiz temmuz ayının sonlarında yayınlamıştı. Yazılım devi, Windows 10 çerçevesinde yeni işbirlikleri geliştirmeye işletim sistemi yayınlandıktan sonra da devam ediyor. Bu doğrultuda Yandex