Windows 10 Creators Update için hazırlanan son beta sürümüne eklenen bir özellik, bilgisayarları daha güvenli ama aynı zamanda daha sinir bozucu hâle getirme potansiyeli taşıyor. Yeni sürümde kullanıcılar bir Win32
Lenovo, Moto G5 ve Moto G5 Plus'ı pazar günü tanıttıktan sonra 2017 Mobil Dünya Kongresi'ndeki ilgisini tabletlere ve melez cihazlara çevirdi. Lenovo Yoga 720 ve 520 de şirketin farklı hedef
Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC) gözler genelde akıllı telefonlara çevrilse de, tablet ve dizüstü bilgisayar melezi olarak nitelenebilecek cihazlar da ön plana çıkıyor. Çinli üretici Lenovo da MWC 2017 kadrosunda melez
Microsoft'un Surface Pro'su, sadece web'de gezinmekten daha fazlasını mümkün kılan ilk tabletlerden biri olarak büyük ilgi görmüştü. Surface Pro'nun bu başarısı, başka şirketleri de dizüstü bilgisayar ve tablet melezi olarak
Samsung'un 2017 Mobil Dünya Kongresi etkinliğinin yıldızı Galaxy Tab S3 olsa da, etkinlikte dikkat çekici başka bir ürün daha gün yüzüne çıktı. Güney Koreli şirketin tablet ve dizüstü bilgisayar melezi
Microsoft Windows 10 Mail ve Takvim uygulamaları için hazırladığı yeni güncellemenin dağıtımına başladı. Güncellemeyle birlikte şirket mobil platformlarda kullandığı bazı özellikleri masaüstüne taşıdı. Daha önce Outlook'un iOS ve Android uygulamalarında
Microsoft, Windows 10 için 2017'de iki büyük güncelleme planladığını geçtiğimiz ağustos ayında açıklamıştı. Ancak şirket, ikinci güncellemeyle ilgili olarak isim ya da çıkış tarihi gibi bir detay paylaşmamıştı. Creators Update
Avrupa Birliği Windows 10 gizlilik ayarlarıyla ilgili endişelerini daha önce dile getirmişti. Microsoft, birliğin yetkili kurumları aracılığıyla şüphelerini paylaşmasının ardından işletim sisteminin gizlilik ayarlarında değişiklik için bazı öneriler sunmuştu. Ancak
Samsung Flow Android uygulamasıyla her Windows 10 cihazını kapsam altına almak istiyor. Geçen yıl çıkan Samsung Flow Android uygulamasıyla Windows 10 tabanlı Galaxy TabPro S'in ekran kilidinin açılmasına imkan tanınmıştı.
GamePad Digital, ya da kısa adıyla GPD, ilginç bir şirket. Android işletim sistemli taşınabilir oyun konsollarıyla tanınan Çinli şirket, geçtiğimiz yıl kitle fonlama yoluyla Nintendo DS'i hatırlatan Windows 10 işletim