Teknoloji

Samsung Flow Android uygulaması çok yakında tüm Windows 10 PC’lerini destekleyecek

samsung flow
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung flowSamsung Flow Android uygulamasıyla her Windows 10 cihazını kapsam altına almak istiyor. Geçen yıl çıkan Samsung Flow Android uygulamasıyla Windows 10 tabanlı Galaxy TabPro S’in ekran kilidinin açılmasına imkan tanınmıştı. Bu uygulama sayesinde kullanıcılar, uyumlu bir Galaxy akıllı telefonunun parmak izi okuyucusunu kullanarak Windows 10 tabletinin kilidini açma şansı elde etmişti.

Sammobile sitesi, Samsung’un bu özelliği her Windows 10 PC’sini kapsayacak şekilde genişletmesine yönelik gelen taleplere cevap veriyor. Şirket, bu desteği Windows 10 Creators Update güncelleştirmesiyle birlikte etkin hâle getirmeyi planlıyor. Microsoft henüz Creators Update güncellemesinin ne zaman çıkacağını resmen açıklamadı, ancak bu güncellemenin nisan ayında gelmesi bekleniyor.

Samsung çoktandır Microsoft’un Windows Hello Yardımcı Cihaz Çatısını kullanarak parmak izi okuyucusuyla kilit açma işlevini sunuyordu. Görünüşe göre, şirket bu desteği en son Windows 10 güncellemesiyle birlikte biraz daha ileri götürecek.

İLGİLİ HABERLER