Teknoloji

Lenovo Miix 320 ile melez cihaz seçeneklerini genişletiyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

lenovo miix 320Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC) gözler genelde akıllı telefonlara çevrilse de, tablet ve dizüstü bilgisayar melezi olarak nitelenebilecek cihazlar da ön plana çıkıyor. Çinli üretici Lenovo da MWC 2017 kadrosunda melez cihazlara yer veren şirketler arasında bulunuyor. Lenovo Miix 320, uygun fiyat etiketiyle de dikkat çekmeye aday görünüyor.

Miix 320’nin standart versiyonunda Intel Atom x5 işlemci bulunuyor. Görsel yükü ise Intel Graphics HD grafik işlemcisi üstleniyor. Bellek seçenekleri 4 GB’ye kadar uzanırken, dahili depolama alanı da 128 GB’ye kadar yükseltilebiliyor. Miix 320’de 1920 x 1080 piksel çözünürlüklü 10.1 inç ekran bulunuyor. Ses performansı ise ise Dolby Advanced Audio teknolojisine emanet edilmiş.

Kağıt üzerinde Miix 320’nin tablet modu hareket hâlindeyken film veya dizi izlemek için uygun bir araç gibi görünüyor. Trackpad de barındıran klavye takıldığında ise Miix 320 bir iş aracına dönüşüyor.

Windows 10 yüklü olan Lenovo Miix 320, Windows Continuum özelliğini de destekliyor. Böylelikle cihazın tablet ve dizüstü bilgisayar modları arasında pürüzsüz biçimde geçiş yapılabiliyor.

Miix 320, tamamen dolu bataryayla kullanıcılarına 10 saatlik pil ömrü vadediyor. 4G LTE destekli versiyon ise kullanıcılara her an internete bağlı olma imkanını sağlıyor.

Lenovo Miix 320 nisanda raflarda olacak

Lenovo Miix 320, nisan ayında raflardaki yerini alacak. Tabletin sadece Wi-Fi bağlantısına sahip versiyonu 269 avrodan başlayan fiyatlarla satılacak. 4G LTE bağlantısını da destekleyen versiyon ise 399 avrodan başlayan fiyatlarla kullanıcıların karşısında olacak. Miix 320, gümüş ve beyaz renk seçenekleriyle satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER