Microsoft Surface Pro tabletlerin beklenmeyen başarısı, diğer Windows 10 cihaz üreticilerini de benzer formatta ürünler hazırlamaya teşvik etti. Ancak bu üreticilerden kimileri ilk denemede aradıklarını bulamadı. Farklı kategorilerden özellikleri bünyesinde
Microsoft geliştirici konferansı Build'in ikinci gününde düzenlediği etkinlikte sonbaharda yayınlayacağı yeni Windows 10 güncellemesinin duyurusunu yapmıştı. Windows 10 Fall Creators Update adını taşıyacak güncelleme, Microsoft Edge internet tarayıcısı için de
Microsoft, Build 2017 etkinliğinde Windows 10 Mixed Reality hareket kumandalarının duyurusunu gerçekleştirdi. Sanal gerçeklik kumandaları şimdiye kadar çeşitli şirketler tarafından tanıtılmış olan Windows Mixed Reality başlıklarıyla birlikte çalışacak şekilde tasarlandı.
Microsoft, Story Remix adında yeni bir Windows 10 uygulamasının duyurusunu gerçekleştirdi.
Microsoft Windows 10 Fall Creators Update olarak adlandırılan bir sonraki büyük güncelleştirmesinin duyurusunu gerçekleştirdi. Bu güncellemeyle birlikte daha iyi masaüstü ve mobil entegrasyonu sağlanacak, VR ve daha birçok yeni teknoloji
Harman Kardon Microsoft'un dijital asistanı Cortana'nın merkezinde olduğu bir akıllı hoparlör geliştirdiğini daha önce açıklamıştı. Ancak Harman Kardon bu yönde çalışmalar yapan tek şirket değil. HP Cortana tabanlı hoparlör geliştirmek
Microsoft, Build 2017 etkinliğinin açılış konuşmasında şu anda 500 milyon aktif makinenin Windows 10 ile çalıştığını açıkladı. Yaklaşık 8 ay önce şirket, 400 milyon cihazın Windows 10 ile çalıştığı bilgisini paylaşmıştı.
Microsoft yeni bir hepsi-bir-arada PC ile birlikte akıllı hoparlörün yükselişiyle başa çıkmak istiyor. The Verge sitesine gönderilen ekran görüntüleri ve detaylara göre, şirket Windows 10 HomeHub olarak adlandırılan yeni bir
Microsoft 2 Mayıs tarihinde düzenlediği bir etkinlikle Windows 10'un yükte daha hafif versiyonu olarak nitelendirebileceğimiz yeni sürümünü tanıttı. Başlangıçta Windows 10 Cloud olarak adlandırılması beklenen bu işletim sistemi bunu yerine
Microsoft geçtiğimiz salı günü düzenlediği etkinlikte Windows 10 S adını taşıyan yepyeni bir işletim sisteminin duyurusunu gerçekleştirdi. Windows 10 S, temel olarak Google'ın Chrome OS işletim sisteminin karşısına rakip olarak