Teknoloji

HyperX QuadCast S mikrofon RGB aydınlatmayla geliyor

hyperx quadcast s
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HyperX, QuadCast S adını taşıyan yeni USB mikrofonunu duyurdu. Yayıncıları, podcast yapımcılarını, kısacası içerik oluşturucularını hedefleyen QuadCast S, teknik özelliklerinin yanında RGB aydınlatmasıyla dikkat çekiyor.

Tıpkı orijinal QuadCast gibi, QuadCast S’te de oldukça faydalı görünen özellikler bulunuyor. Bunlar arasında yerleşik titreşim önleyici ayak, yerleşik patlama filtresi ve dokunarak sessize almayı sağlayan sensör gibi seçenekler öne çıkıyor.

Mikrofonda dört farklı ses kutbu seçeneği bulunuyor. Bu seçenekler Stereo, Çok Yönlü,  Kardiyot ve Çift Yönlü olarak sıralanıyor. 20Hz-20KHz tepki frekansı bulunan mikrofonun örneklem hızı ise 48kHz/16-bit. Bu da mikrofonun patlamaları ve arka plan gürültüsünü engelleyerek yüksek kalitede ses kaydı yapabileceği anlamına geliyor.

QuadCast S’te asıl odak noktası ise dış görünüş. Dinamik RGB aydınlatma efektlerinin eklenmesiyle birlikte mikrofon yayınların görsel yönünün de kuvvetlenmesine yardımcı oluyor. QuadCast S’in RGB aydınlatması, HyperX’in NGENUITY yazılımı üzerinden kişiselleştirilebiliyor.

HyperX QuadCast S USB mikrofon, Avrupa’da 179.99 avroluk fiyat etiketiyle satışa sunulmuş durumda.

İLGİLİ HABERLER