İncelemelerManşetler

Huawei Watch Buds İncelemesi

huawei watch buds inceleme

Akıllı saat veya bileklik denilince akla gelen ilk şirketlerden bir tanesi Huawei. Şirket, yılların verdiği deneyimle birlikte farklı işlere imza atmaya başladı. Bir yandan Huawei Watch D gibi, tansiyon ölçümü yapabilen bir akıllı saati piyasaya sunan şirket, bir yandan da Huawei Watch Buds gibi, hem akıllı saat hem de kulaklık işlevini gören ilginç bir ürünü Türkiye’de satışa sunmaya başladı. Evet, hem akıllı saat hem de kablosuz kulaklık… Son yıllarda, akıllı telefonların vazgeçilmez arkadaşları olan bu iki aksesuar, Huawei Watch Buds ile birlikte aynı gövdede buluştu. Huawei Watch Buds inceleme yazısı ve videosunda, bu ilginç ürünün öne çıkan özellikleri ve yorumlar yer alıyor.

Huawei Watch Buds

  • 2’si 1 Arada Akıllı Saat ve Kulaklık 
  • Çağrılar için AI Gürültü Engelleme 
  • Profesyonel Sağlık Yönetimi

Sık Sorulan Sorular

Huawei Watch Buds fiyatı nedir?

Huawei Watch Buds’ın tavsiye edilen satış fiyatı 9.999 TL’dir.

Huawei Watch Buds, Android, iOS ve diğer Huawei olmayan akıllı telefonlarla uyumlu mu?

Watch Buds iPhone veya Android telefonlarla uyumludur. Telefonla eşleştirmeden önce Huawei Sağlık uygulamasını telefonunuza kurmalısınız. App Store’da Huawei Sağlık uygulaması mevcuttur. İlgili talimatları burada bulabilirsiniz.

Huawei Watch Buds’ın su geçirmezlik seviyesi nedir?

Huawei Watch Buds kulaklıkları, IP54 standardına göre su geçirmez özelliktedir. Her yönden püskürtme suyun girişini engeller. Bu sayede kulaklıkları spor yaparken rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Ürünün ikisi bir arada açılır kapanır kapağının tasarımı nedeniyle saat suya batırılamaz ve su akışından etkilenmesine izin verilemez. Bu nedenle yüzme, su altı dalışı, derin dalış gibi su sporlarından kaçınmalısınız. Ayrıca ellerinizi yıkarken, doğrudan saat gövdesine su akıtmamalısınız.

Huawei Watch Buds’ın boyutları nedir?

Saat boyutu: 47 x 47,5 x 14,99 mm
Kulaklık boyutu: 21,8 mm x 10,3 mm x 10,3 mm

Huawei Watch Buds inceleme: Tasarım

Huawei Watch Buds ile ilgili ilk dedikoduları ve haberleri gördüğümüzde ve bunları Teknoblog’da haberleştirdiğimizde, gerçek hayatta ne kadar pratik olacağı konusunda kafamızda soru işaretleri vardı. Gerek ürünün resmi fotoğraflarını gördükten gerek kutusunu açıp kullanmaya başladıktan sonra, Huawei’nin gerçekten de normal bir akıllı saatten farklı olmayan bir tasarıma imza attığını görüyoruz.

huawei watch buds inceleme

Huawei, Watch Buds ile birlikte saat ve kulaklık tasarımının sınırlarının zorlandığını belirtiyor ki, bu yanlış ifade değil. Karşımızda normal bir akıllı saate göre sıra dışı görünen bir tasarım yok. Watch GT 3 ve GT 3 SE gibi daha önce piyasaya çıkmış olan Huawei akıllı saatleriyle benzer şekilde, 1.43 inçlik bir dairesel ekrana sahip. Ekran çerçevesi ise bu iki akıllı saate göre biraz daha kalın tutulmuş. Benzer şekilde kalınlık da 15 milimetre ile biraz daha fazla. Ağırlık tarafında da 66,5 gram ile, diğer iki akıllı saattin yaklaşık iki katı bir ağırlık söz konusu. Ne var ki, bu değerlerin yükseliğine rağmen Watch Buds, bilekte şık biçimde duran ve ağırlık hissi vermeyen bir akıllı saat. Huawei, dengeyi iyi biçimde kurmuş.

Watch Buds, sadece siyah renk seçeneğiyle geliyor. Buna da deri kayış eşlik ediyor. Öte yandan farklı kayışlarla özelleştirme imkanı var. 22 mm’lik kayışları kullanabilirsiniz. Eğer daha önce Huawei’nin 22 mm kayışları kullanan akıllı saatlerini kullandıysanız, bunlar işe yarayacaktır. Ön tarafta sağlam bir silikon cam var. Gövde ise lityum alüminyumdan yapılmış. Parlak yüzeyiyle şık duruyor, ayrıca diğer Watch GT serisi saatlerde gördüğümüz tasarımdan izler mevcut. Sağ kenarda kurma kolu ortaya yerleştirilmiş. Diğer akıllı saatlerde gördüğümüz yan tuş yok. Gövdede hoparlör ve mikrofonun da olmadığını görüyoruz. Huawei, bu donanımların işlevlerini kulaklığa aktarmış. Arka tarafta da sensör tasarımı yenilenmiş, kapladığı alan biraz daha azaltılmış.

huawei watch buds inceleme

Saatin hemen alt kısmında, üstü tırtıklı bir düğme göreceksiniz. Buna bastığınızda saatin ekranı yukarı doğru yükselecek ve bir çift kablosuz kulaklığın yuvalarına yerleşmiş şekilde beklediğini göreceksiniz. Huawei, kulaklıkların yerleştiği bölüme güçlü mıknatıslar yerleştirilmiş. Öte yandan kulaklıklarda da güçlü mıknatıslar var. Böylelikle bu çift, kullanılmadığı zamanlarda gövdeye sıkıca tutunuyor. Mıknatıslar, kulaklıkları saatin gövdesine doğru şekilde yerleştirmeye de yardımcı oluyor. Akıllı saatin gövde bölümünde kulaklıkların yerleştiği yuvaları görüyoruz. Buralarda da şarj imkanını sağlayan bağlantı plakaları bulunuyor. Huawei, sağlam ve kullanışlı bir menteşe mekanizması geliştirmiş. Kapağı kapattığınızda da sıkı şekilde yerine oturuyor ve herhangi bir şekilde gevşeklik ve oynama söz konusu olmuyor. Huawei, bu kapağın 100 bin kez açılıp kapatıldıktan sonra bile normal şekilde çalıştığının altını çiziyor. Yani, bu mekanizma fazlasıyla sağlam görünüyor.

Kulaklıkların tasarımına baktığımızda, her bir kulaklık teki sekizgen silindirik tasarıma sahip ve sadece 4 gram ağırlığında. Bu sayede kulaklarda ağırlık yapmıyor. Normalde FreeBuds Pro 2 veya FreeBuds 4 gibi, gövdeli kulaklıkları kullanmayı daha rahat buluruz. Ancak Watch Buds’ın kulaklıkları, gövdesiz yapılarına rağmen kulağa iyi biçimde oturuyor. Belki başlangıçta, bu tür kulaklıklara alışkın değilseniz garip gelebilir, ancak kulaklıklar, hafif eğik biçimde oturtulduğunda, ses çıkışı ve kalitesinden ödün vermeden, kulak kanalından fiziksel destek alarak kulakta iyi biçimde duruyor. Bu arada kulak ucu uyum testi uygulayabilir, gerekirse kutudan çıkan iki farklı büyüklükteki kulaklık çiftlerinden birini seçebilirsiniz. Yine de, kulaklıkları saatten çıkarırken biraz dikkat edin, istemeden de olsa elinizden fırlaması mümkün olabilir. Neyse ki, bunun için kulaklıkları bul özelliğini kullanabilirsiniz.

Huawei Watch Buds inceleme: Donanım ve Özellikler

Huawei Watch Buds’ın 1.43 inç AMOLED ekranı, 466 x 466 piksel çözünürlüğe sahip. Bu da 326 ppi gibi, bir akıllı saat için fazlasıyla keskin ve net görüntülerin sunulması anlamına geliyor. Ekranın siyah renk derinliği yüksek, bu da renklerin canlılığını artırıyor. Bu da çeşitli saat kadranlarını daha gerçekçi gösteriyor. AMOLED ekranın varlığı sayesinde sürekli açık ekran özelliğini de verimli şekilde kullanmak mümkün. Bununla birlikte, pil tasarrufuna çok önem verenler bu özelliği kapatabilir ve bilekte hareket ettirerek ekranı uyandırma yöntemiyle yetinebilir.

huawei watch buds inceleme
huawei watch buds inceleme

Ekran parlaklığı ortamdaki ışık şiddetine göre otomatik olarak ayarlanıyor. Bu da dışarıda, parlak güneş ışığı atında saati rahatça görmeyi sağlayacaktır. Parlaklığı elle maksimuma getirdiğimizde de ekranın parlaklık seviyesinin düşündüğümüzden daha yüksek seviyede olduğunu görüyoruz. Ne de olsa, akıllı saati kullandığımız zamanlarda genellikle içeride olduğumuz için, ortamdaki ışık şiddeti çok yükseğe çıkmıyor ve otomatik parlaklık sistemi de ekran parlaklığını buna göre ayarlıyor. Ekran ayarları içinden maksimum parlaklığa çıktığımızda, ekranın sunduğu parlaklığın sınırı hakkında iyi bir fikir ediniyoruz. Bu da fazlasıyla yüksek.

Sağ kenarda sadece kurma kolunun olduğunu söylemiştik. Bunun tasarımı, klasik saatlerde gördüğümüz ironik Paris mimarisinden ilham alıyor. Bastığınızda uygulama menüsüne gitmeniz veya saat kadranına geri dönmeniz mümkün oluyor. Bununla birlikte, döndürerek uygulama arayüzünde gezinti yapılmıyor.

Kulaklıklara geldiğimizde, tasarımından kısaca bahsetmiş ve kulağa rahatça oturduğunu söylemiştik. İçeride barındırılan donanım özelliklerine geldiğimizde, burada da Huawei’nin yüksek profilli donanımlara yer verdiğini ve diğer kulaklıklarından farklı tutmadığını görüyoruz. Düzlemsel diyafram ünitesi, özel bir kompozit diyafram, düzlemsel ses bobini ve güçlü bir dörtlü manyetik yapı içeriyor. Her bir kulaklık tekinde bulunan çift mikrofon ile gürültü engelleme sistemi de iyi şekilde çalışıyor. Bu arada telefon görüşmeleri sırasında ortamdaki gürültüyü süzen bir çağrı gürültüsü engelleme özelliği var.

huawei watch buds inceleme

Aktif gürültü engellemenin performansını iyi bulduğumuzu söyleyebiliriz. Öncelikle kapalı tasarıma sahip, olması ortamdan izole olma konusunda yardımcı olurken, çift mikrofonlu aktif gürültü engelleme de düşük frekanslı sesleri süzmede iyi performans gösteriyor. Her ne kadar FreeBuds Pro 2 gibi, daha gelişmiş aktif gürültü engelleme sistemine sahip kulaklıklardaki seviyede olmasa da, bir motorlu araçta seyir hâlindeyken veya trafik uğultusunun bulunduğu bir alanda dururken podcast veya bunun gibi sesli içeriklere odaklanmak daha rahat olacaktır. Geçirgenlik modunda da ortamın gürültüsü çok fazla yükseltilmeden, etraftaki seslerin doğal biçimde duyulması sağlanıyor. Belki geçirgenlik modunda ses biraz daha açılsa iyi olabilirdi. Öte yandan telefon çağrıları sırasında arka planın gürültüsünün azaltılması konusunda da Watch Buds iyi bir grafik sergiliyor.

Huawei’nin diğer kulaklıklarında çeşitli dokunmatik kontrolleri görmüştük. Bunlar Watch Buds’da da mevcut ve Huawei burada kullanıcı rahatlığı için bazı ilginç kontrollerden yararlanıyor. Huawei tarafından geliştirilmiş yapay zekâ algoritması ve hızlanma sensörü sayesinde dokunmatik kontroller için doğrudan kulaklığa temas etmeniz ve konforunu bozmanız gerekmiyor. Kulaklığın hemen altındaki derinize, kulak memenize veya kulak kepçenizin kenarına çift veya üç kez tıklatarak parça atlama, geri alma, aktif gürültü engelleme veya geçirgenlik modu arasında geçiş yapma gibi işlevleri yerine getirebilirsiniz. Bu kontrolleri bağlı telefondaki Huawei Sağlık uygulamasından ayarlayabilirsiniz.

huawei watch buds inceleme

Huawei’nin kulaklıkların dört bir yüzünü aynı biçimde tasarlaması sayesinde kulaklıkları saate istediğiniz şekilde yerleştirebilirsiniz. Üstelik sağ ve sol tek ayrımı da yok. Her bir kulaklık tekini yuvasına yerleştirdiğinizde yönü sıfırlanıyor. Yani, bir önceki sefer sol kulağınıza taktığınız kulaklığı diğer sefer sağ kulağınıza takabilirsiniz. Kulaklıklar buna uygun şekilde çalışacaktır.

Huawei Watch Buds Bluetooth 5.2 + LE, NFC ve dahili GPS özelliklerine de sahip. Kulaklıklar yuvalarından çıkarılıp kulaklara takıldıkları anda bağlı telefon ile hızlı şekilde bağlanıyor ve kullanıma hazır hâle geliyor. Saatin bünyesinde ivmeölçer, jiroskop, kalp hızı ve kanda oksijen düzeyi ölçümü sensörleri bulunuyor.

Huawei Watch Buds inceleme: Pil

Huawei Watch Buds’ın 410 mAh kapasiteli pilinin olduğu belirtiliyor. Bu, saatin gövdesindeki pilin kapasitesi. Kulaklıkların varlığı nedeniyle, daha önce deneyimlediğimiz birçok Huawei akıllı saatinde gördüğümüz 14 güne varan çalışma süresini burada görmüyoruz. Yine de, 7 gün gibi, güç tasarruf modu açıkken ulaşılabilecek çalışma süresi var. Bu da, akıllı saatlerin genelini düşündüğümüzde etkileyici bir süre olmayı sürdürüyor.

huawei watch buds inceleme

Watch Buds, saat ve kulaklık birlikte kullanıldığında 3 günlük bir kullanım süresi sunuyor. Gerçek hayattaki deneyimlerimiz de bunun doğruluğunu gösteriyor. Yukarıda da belirttiğimiz gibi, güç tasarruf modu açıldığında bu süre 7 güne çıkıyor.

Kulaklıklara baktığımızda, aktif gürültü engelleme kapalıyken 4 saate kadar ses çalma ve 2,5 saat arama yapma imkanı var. Bu da pratikteki izlenimlerimiz ve deneyimlerimizle uyum gösteriyor. Aktif gürültü engelleme açıldığında 3 saate kadar ses çalma ve 2 saate kadar arama yapma imkanı mevcut. Tüm bu süreler, piyasada gördüğümüz diğer birçok kulaklıkla karşılaştırılabilir seviyelerde bulunuyor.

Bu arada Huawei, Watch Buda ile birlikte kablosuz şarj teknolojisinde de birtakım yenilikler yaptı. Yüksek termal iletkenliğe sahip oksit seramikten üretilen yeni bir Huawei Watch Kablosuz Süper Şarj Cihazı geliyor. Bu, şarj performansını dikkate değer oranda iyileştiriyor. Huawei, kulaklıkların ve saatin birlikte 100 dakika içinde tamamen şarj olabileceğini belirtiyor ki, biz de yaptığımız şarj testlerinde benzer seviyede sürelere ulaştık. Bu arada 15 dakikalık bir şarj 90 dakikalık arama veya ses çalmayı destekliyor.

Huawei Watch Buds inceleme: Yazılım

Huawei Watch Buds’da HarmonyOS 3 yüklü olarak geliyor. Daha önce deneyimlediğimiz ve incelemesini yayınladığımız Watch GT 3, Watch GT 3 SE gibi akıllı saatlerden alıştığımız kullanıcı arayüzü ve deneyim, bir saat olarak Huawei Watch Buds’da mevcut.

huawei watch buds inceleme

Öncelikle bir akıllı saatte bulunmasını isteyeceğiniz alarm, kronometre gibi araçlar için özel uygulamalar var. Bağlı telefonu evde veya iş yerinde bulamamanız durumunda sesini çaldırmaya yarayan Telefonumu Bul uygulaması mevcut. Telefon kamerasının uzaktan kontrolü için özel Kamera uygulaması da var. Kişiler uygulaması, bağlı telefondaki kişileri gösteriyor. Arzu ederseniz telefondan aramayı başlatabilirsiniz. Ancak bunu yaparken kulaklıkları takmanız gerekiyor. Ne de olsa, Watch Buds’da dahili mikrofon ve kulaklık yok. Bağlı telefona bir çağrı gelmesi durumunda, saatin ekranında, yanıtlamadan önce kulaklıkları takmanızın gerektiğini söyleyen bir mesaj beliriyor. Eğer cevaplamak istemiyorsanız, doğrudan saatin ekranından reddedebilirsiniz veya önceden tanımlanmış bir mesaj gönderebilirsiniz.

Öte yandan farklı saat kadranları var. Huawei, kulaklık kontrollerini üzerinde gösteren veya çeşitli çalma kontrollerini barındıran bazı saat kadranları tasarlamış. Bunları saatte kolaylıkla bulabilir ve seçebilirsiniz. Daha fazla kadran seçeneği de bağlı telefondaki Huawei Sağlık uygulamasında kullanıcıları bekliyor. Huawei Sağlık uygulaması Watch Buds ile ilgili çeşitli ayarları ve kontrolleri yapmayı sağlıyor. Kullanıcı arayüzü veya sunulan ayarlar daha önce deneyimlediğimiz Huawei saatlerindekinden farklı değil. AppGallery bölümü de var, bu sayede sunulan çeşitli saat uygulamalarını Watch Buds’a kurabilirsiniz. Bunlardan bazıları doğrudan saat üzerinden çalışırken bazılarının ana uygulamalarının da telefona kurulması gerekiyor.

huawei watch buds inceleme

Huawei Watch Buds’ın kendi kulaklıklarını barındırması, saat üzerinden müzik dinlemeyi daha elverişli hâle getiriyor. Huawei Sağlık uygulamasında bulunan Müzik bölümünden saatin dahili hafızasına müzik parçaları aktarabilirsiniz. Bu arada Huawei’nin Müzik uygulamasında da farklı temalarda çalma listeleri var. Bunları telefona indirdikten sonra saatin hafızasına da aktarmanız mümkün.

Kulaklık kontrolleri için de bağlı telefondaki Huawei Sağlık uygulaması içinde özel bir Kulaklık bölümü var. Buradan gürültü kontrolü, ses efektlerini seçme, hareketleri ayarlama, uç uyum testi yapma gibi işleri yerine getirebilirsiniz. Her ne kadar telefondaki kadar geniş olmasa da, doğrudan saatin Ayarlar bölümü içinden yönetilebilen bazı kulaklık ayarları da bulunuyor.

Huawei Watch Buds inceleme: Sağlıklı Yaşam ve Egzersiz

Sağlıklı yaşam ve egzersiz konularında Watch Buds’ın genel olarak diğer Huawei akıllı saatleriyle benzer bir çizgide olduğunu görüyoruz. Huawei’nin TruSeen 5.0+ kalp atış hızı izleme teknoloji sayesinde kalp hızının sürekli takibi yüksek doğrulukla yapılıyor. Özel bir Kalp hızı ölçüm uygulaması olmakla birlikte saat kadranında sola doğru sürükleyerek erişebileceğiniz bir bilgi kartı var. Kanda oksijen düzeyi ölçümü de Huawei Watch Buds’ın sahip olduğu dolaşım sistemi bağlantılı özellikler arasında bulunuyor.

huawei watch buds inceleme

Uyku takibi konusunda Huawei’nin akıllı saatleri iyi bir noktada bulunuyor. Watch Buds’ın da bundan yararlandığını görüyoruz. Uzun çalışma süresi ve hızlı şarj imkanı sayesinde gece uyurken saati bileğinizden çıkarmanız gerekmiyor. Üstelik içinde kulaklık barındırmasına rağmen hafif hissedilmesi ve ağırlık yapmaması da Watch Buds’ın gece uyurken rahatsızlık yaratmasını engelliyor. Her bir gecenin sonunda, o gece ne kadar uyuduğunuzu saatin ekranında görebilirsiniz. Uyku ile ilgili daha fazla bilgi ise Huawei Sağlık uygulamasında gösteriliyor.

Sağlık Yoncaları da daha önceki Huawei akıllı saatlerinde gördüğümüz bir özellik. Belirlenen günlük hedeflere ve bunları ne kadar uyguladığınıza göre yoncalar dolduruluyor. Günün özetini ve gidişatını saatin ekranında görebilirken, daha fazlasını görmek veya gerekli ayarlamaları yapmak bağlı telefondaki Huawei Sağlık uygulaması üzerinden gerçekleştiriliyor.

huawei watch buds inceleme

Stres testi de Huawei akıllı saatlerinin beğendiğimiz özelliklerinden bir tanesi. Sürekli stres ölçümü de Huawei Watch Buds’ın özellikleri arasında yer alıyor.

Egzersiz tarafına geldiğimizde, Egzersiz uygulamasında açık veya kapalı alanda yürüyüş, koşu, bisiklet gibi geleneksel antrenmanlardan uzay yürüyüşü, tekvando ve bunun gibi özelleştirilmiş egzersizlere kadar farklı türler var. Saatin suya dayanıklılığı olmadığı için Yüzme veya Dalış gibi, başka Huawei akıllı saatlerinde gördüğümüz egzersiz takipleri burada bulunmuyor. Koşu kabiliyeti, toparlanma, antrenman yükü gibi değerler de siz antrenman yaptıkça toplanacak ve bunun sonucunda ilerlemeniz hakkında anlamlı bir tablo ortaya çıkacaktır. Eğer maraton ve bunun gibi bir aktiviteye hazırlanıyorsanız, Huawei Watch Buds’ın size yeteri kadar yardımcı olacağını söyleyebiliriz.

huawei watch buds inceleme

Huawei Watch Buds’ın dahili GPS’i sayesinde dışarıda yürüyüş, koşu ve bunun gibi egzersizlerde telefonu yanınıza almanız gerekmiyor. GPS sinyalleri hızlı şekilde bulunuyor. Yüksek binalar arasındayken bile sinyalin kilitlenmesi konusunda bir sıkıntı yaşanmıyor.

Huawei Watch Buds inceleme: Sonuç

  • huawei watch buds inceleme
  • huawei watch buds inceleme
  • huawei watch buds inceleme
  • huawei watch buds inceleme
  • huawei watch buds inceleme
  • huawei watch buds inceleme
  • huawei watch buds inceleme
  • huawei watch buds inceleme
  • huawei watch buds inceleme
  • huawei watch buds inceleme
  • huawei watch buds inceleme
  • huawei watch buds inceleme
  • huawei watch buds inceleme

Huawei Watch Buds, son yılların yükselen iki eğilimini başarılı şekilde buluşturuyor. Huawei’nin Watch serisi akıllı saatlerinin, tüketicilerinin beğenisini kazanan çoğu özelliğini sunan bu akıllı saat, ses kalitesi ve özellikler bakımından da FreeBuds serisi kulaklıkların birçok beğenilen tarafını bünyesinde barındırıyor. Huawei, öyle ince bir tasarıma imza atmış ki, kulaklıklar, gövdeye fazla kalınlık ve ağırlık katmadan yerleştirilmiş. Öte yandan Huawei, kulaklıkların rahat şekilde kullanılması ve muhafaza edilmesi için de; sağlam bir menteşe yapısı, mıknatıslarla güçlendirilmiş muhafaza mekanizması ve ince tasarım gibi detaylara yer vermiş.

Watch Buds’ın büyük ekranı, içeride ve dışarıda rahat kullanım imkanı sağlarken, kulaklıklar düşünülerek tasarlanmış saat kadranları da kulaklıkları saatten yönetmeyi, gürültü engelleme ve dış farkındalık arasında geçişleri kolaylaştırıyor. HarmonyOS 3, ihtiyaç duyulacak birçok kullanışlı uygulamayı, bilgi kartını ve aracı barındırırken, AppGallery’den yüklenebilen çeşitli uygulamalarla daha fazla işi yerine getirmeye olanak sağlıyor. Sağlıklı yaşam ve egzersiz konusunda, daha önce incelediğimiz birçok Huawei akıllı saatinde gördüğümüz özellikler var. Yalnızca, komplike tasarımı nedeniyle suya dayanıklılık yok. Bu nedenle yüzme veya dalış gibi egzersizlerde Watch Buds’ı kullanamazsınız.

Kulaklıklar ise ses kalitesi bakımından fazlasıyla yeterli. Gürültü engellemenin performansı belki üst sınıf FreeBuds Pro 2 gibi kulaklıkların seviyesine çıkmıyor. Ancak ortamdaki uğultunun veya sürekli, rahatsız edici gürültünün giderilmesini istediğinizde, Buds’lar işini iyi şekilde yapacaktır. Pil ömrü konusunda da hem akıllı saat hem de kulaklıklar pazardaki diğer ürünlerle karşılaştırdığımızda iyi bir yerde bulunuyor.

Son zamanlarda dışarı çıkarken telefonun yanında, eğer varsa kablosuz kulaklığınızı da yanınıza alma ihtiyacı hissediyor olabilirsiniz. Tabii ki, bu durum ek bir cihazın daha taşınması ve sorumluluğu demek. İşte Huawei Watch Buds, sizi bu zahmet ve sorumluluktan kurtarmış oluyor.

Huawei Watch Buds

  • 2’si 1 Arada Akıllı Saat ve Kulaklık 
  • Çağrılar için AI Gürültü Engelleme 
  • Profesyonel Sağlık Yönetimi
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER