Teknoloji

Motorola Edge 40 Pro’ya ait görseller ortaya çıktı

motorola edge 40 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Motorola Edge 40 Pro bir süre önce Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle önce Geekbench’in veri tabanında daha sonra da Google Play Console’da görülmüştü. Her iki kayıt da telefonun aralık ayında tanıtılan Motorola Moto X40‘ın küresel versiyonu olduğunu ortaya koymuştu. Ünlü duyumcu Evan Blass tarafından yapılan paylaşım da bu durumu gözler önüne seriyor. Görsellere bakıldığında bunların Motorola’nın internet sitesi için hazırlandığı anlaşılıyor.

Akıllı telefonda 6.7 inç büyüklüğünde 10-bit 2400 x 1080 piksel çözünürlüklü 20:9 kavisli ekranın yenileme hızının 165 Hz olduğu belirtiliyor. Motorola’nın bu özelliğin üstüne vurgu yapacağını tahmin etmek pek zor değil.

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye eşlik eden RAM seçeneklerinin 12 GB’a kadar uzanması bekleniyor. 125W kablolu ve 15W kablosuz şarj desteği bu telefonun özellikleri arasında sayılıyor. Bu noktada X40 veya Edge 40 Pro arasında bazı farkların olabileceğini belirtmekte fayda var. Zira X30 ve Edge 30 Pro bazı farklı özelliklerle kullanıcıların karşısına çıkmıştı.

Motorla Edge 40 Pro ne zaman tanıtılacak?

Moto X40’ta 50 megapiksel ana kamera, 50 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 12 megapiksel zum kamera ile 60 megapiksel ön kamera bulunuyor. Motorola Edge 40 Pro’nun da aynı özelliklere sahip olması bekleniyor. Görseller stereo hoparlörü ve suya dayanıklılığı da gösteriyor.

Motorola Edge 40 Pro’nun ne zaman resmiyet kazanacağı şu an için bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER