Teknoloji

Motorola Edge 40 Pro Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle Google Play Console’da görüldü

motorola edge 40 pro

Motorola Edge 40 Pro bir süre önce Geekbench’in veri tabanında boy göstermişti. Akıllı telefon şimdi de Google Play Console kayıtlarına girdi. Bu kayıtlar, amiral gemisi sınıfındaki Edge 40 Pro’nun Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, 12 GB RAM ve 1080p ekrana sahip olduğunu gösteriyor.

Söz konusu özelliklerin sürpriz niteliği taşımadığını belirtmek gerekiyor. Edge 40 Pro’nun Çin’de tanıtılan Moto X40‘ın küresel versiyonu olarak resmiyet kazanacağı ilk günden bu yana konuşuluyordu.

Akıllı telefonun 2.5D camla kaplı ekranı kenarlara doğru kavis yapıyor. Bu ekranın üstünde ön kameranın yerleştirildiği yuvarlak delik bulunuyor. Söz konusu tasarımsal özelliklerin hepsini Motorola Moto X40’ta görmek mümkün.

Motorola Edge 40 Pro ne zaman tanıtılacak?

Google Play Console kaydına göre, Motorola Edge 40 Pro kutusundan Android 13 yüklü şekilde çıkacak. Çin dışında satılacak olan telefonda Google servisleri de kullanıcıları bekleyecek. Motorola’nın telefonu ne zaman duyuracağı şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak Google Play Console kaydının ortaya çıkması, resmi duyurunun da uzak olmadığını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER