Teknoloji

Huawei Pocket S2 farklı renk seçenekleriyle görüldü

huawei pocket s2

Huawei Pocket S2 ile katlanabilir telefon seçeneklerini artırmaya hazırlanıyor. Yeni bir sızıntı sayesinde “istiridye kabuğu” tasarımına sahip katlanabilir telefonu farklı renk seçenekleriyle görmek mümkün oluyor.

Söz konusu sızıntıda telefon siyah, beyaz ve mor renk seçenekleriyle boy gösteriyor. Her renk seçeneğinde farklı bir unsur dikkat çekiyor. Örneğin, beyaz renk seçeneğinde desenler göze çarpıyor. Siyah ve mor renk seçeneklerinde ise desen görünmüyor.

Pocket S2’nin tasarımı, arkadaki tanıdık ikili dairesel modülleri koruyor. Biri LED flaşlı üç lensli kamera kurulumunu barındırıyor, diğeri ise harici ekran görevi görüyor. Bu tasarım öğesi, selefi Pocket S ile sürekliliği korurken, özellikle beyaz renk seçeneğiyle estetikte ince değişiklikler sunuyor. Beyaz seçeneğin estetiği P60 serisine çok benziyor.

Huawei’nin yeni akıllı telefonu için bunlar dışında renk seçenekleri sunması da muhtemel görünüyor. Bunlar arasında cam arka panelli gri ve suni deri kaplı mor da yer alıyor.

Huawei Pocket S2 hangi özelliklerle gelecek?

Pocket S2’nin Kirin 9000 5G işlemciyle gelmesi bekleniyor. Daha iyi bir ana kamera ve Pocket S’e kıyasla daha büyük bir kapak ekranı da konuşulanlar arasında yer alıyor. Huawei’nin telefon için özel aksesuarlar da sunacağı söyleniyor.

Sızıntılara göre, Huawei Pocket S2 27 Şubat’ta resmen gözler önüne çıkacak. Ancak henüz bu konuda resmi bir açıklama gelmiş değil. Önümüzdeki dönemde akıllı telefon hakkında daha fazla sızıntıyla karşılaşmak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER