Teknoloji

Huawei P70 tanıtımının ertelendiği söyleniyor

huawei p60 pro inceleme huawei p70

Huawei P70 serisinin bu ay içinde Çin’de tanıtılması bekleniyordu. Ancak Çin kaynaklı son haberler, şirketin planlarının değiştiğini gösteriyor. Huawei’nin seriyi nisan ayının sonlarında tanıtacağı konuşuluyor.

Söz konusu gecikmenin tedarik zincirindeki problemlerden kaynaklandığı iddia ediliyor. Huawei’nin son birkaç yıldır ABD tarafından uygulanan yaptırımlarla cebelleştiğini düşününce bu iddianın kulağa mantıklı geldiğini söylemek gerekiyor.

Ancak Weibo’da yapılan başka bir paylaşım, farklı bir durumu işaret ediyor. Farklı konuların birleşiminin bu karara neden olduğu belirtilirken, P70’in yanında çok sayıda ürünün tanıtılmasının planlandığı hatırlatıldı. Şirketin mart ayında yeni ürünlerin duyurusu için bir etkinlik düzenleyeceği, ancak burada P70’in tanıtılmayacağı konuşulyor.

Huawei P70 hangi özelliklerle gelecek?

P70’te ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstlenmesi bekleniyor. 50 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 4x optik yakınlaştırma özellikli 50 megapiksel telefoto kamera da sistemi tamamlayacak. 1.5K çözünürlüklü 6.7 inç OLED ekran, 5000 mAh pil ve Kirin 9010 telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER