Teknoloji

Huawei P70’in ilginç kamera modülü tasarımı sızan kılıflarla görüldü

huawei starlink

Huawei P70 hakkındaki sızıntı ve söylentiler bir süredir azalmış durumda. Akıllı telefonla ilgili son haberler ocak ayında gündeme gelmişti. Ancak bu durum, ünlü duyumcu Digital Chat Station tarafından yapılan bir paylaşımla değişiyor. Bu paylaşımda P70 için hazırlanan kılıflar görülüyor.

Söz konusu kılıfların üçüncü taraf aksesuar üreticileri tarafından hazırlandığı belirtilirken, kamera modülünün farklı tasarımı göze çarpan ilk unsur oluyor. Üç kameranın simetrik bir şekilde üçgen bir modüle yerleştirileceği anlaşılıyor.

En büyük halkanın 50 megapiksel çözünürlüklü ana kameraya ev sahipliği yapması bekleniyor. Diğer ikisinin ise telefoto ve ultra geniş açılı kameralara ait olduğu tahmin ediliyor. Dikey kesiğin ise çift tonlu LED flaş ya da LED flaş ve otomatik odaklama yardımcısına ait olabileceği belirtiliyor.

huawei p70

Huawei P70 üç tane 50 megapiksel kamera taşıyacak

Geçmiş sızıntılara göre, P70’te ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü OmniVision OV50H sensör üstlenecek. Ultra geniş açılı kamera tarafında ise 50 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX989 sensör tercih edilecek. Telefoto kamera tarafında da yine 50 megapiksel çözünürlüklü ve 4x optik yakınlaştırma özellikli bir sensör kullanıcıları karşılayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER