FırsatlarManşetler

Teknoblog okuyucularına Huawei P40 Serisi, MatePad Pro ve PC’lerde geçerli indirim fırsatı

Huawei P40 Pro İncelemesi

Geçtiğimiz aylarda Türkiye’de açılan Huawei Online Mağaza üzerinden Huawei’nin akıllı telefon, akıllı saat, kablosuz kulaklık, dizüstü bilgisayar, aksesuar gibi ürünlerini uygun fiyatlarla ve çeşitli kampanyalarla satın alabilirsiniz. Teknoblog okuyucuları için Huawei Online Mağaza web sitesi ya da mobil uygulaması üzerinden yapacakları alışverişlerinde kullanabilecekleri indirim kuponları sunuyoruz.

Daha önce farklı tutarlardaki alışverişler için 80 TL, 150 TL ve 200 TL indirim imkanı sunulan kuponları paylaşmıştık. Şimdi bunlara yeni bir indirim kodu ekliyoruz. Bu indirim kodunu Huawei MateBook X Pro 2020, MateBook 13 2020 gibi dizüstü bilgisayarları, MatePad Pro tableti veya Huawei P40 Pro veya P40 akıllı telefonları satın alırken kullanabilirsiniz. Tutarı 3000 TL’yi geçen alışverişlerde bu indirim kodu karşılığında 300 TL’lik indirim sağlanıyor.

300 TL indirim kodu (3000 TL üzeri alışverişlerde): A300Teknoblog

Yukarıdaki indirim kodunu, Huawei Online Mağaza’daki alışverişinizin ödeme adımında bulunan indirim kodu bölümüne yapıştırarak indirimin sepete yansıtılmasını sağlayabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER