Manşetler

Teknoblog okuyucularına Huawei Online Mağaza alışverişlerinde indirim fırsatı

Teknoblog okuyucularına Huawei Online Mağaza alışverişlerinde indirim fırsatı

Türkiye’de de faaliyet gösteren Huawei Online Mağaza üzerinden Huawei’nin akıllı telefon, akıllı saat, kablosuz kulaklık, dizüstü bilgisayar, aksesuar gibi uygun fiyatlarla ve çeşitli kampanyalarla satın alabilirsiniz. Teknoblog okuyucuları için Huawei Online Mağaza web sitesi ya da mobil uygulaması üzerinden yapacakları alışverişlerinde kullanabilecekleri indirim kuponları sunuyoruz.

Huawei bugünlerde 1+8+N olarak adlandırdığı stratejisi doğrultusunda hazırlanan reklam filmiyle gündemde bulunuyor. Şirketin Online Mağaza üzerinden de satışa sunduğu akıllı telefon, tablet, dizüstü bilgisayar, kulaklık, akıllı saat gibi ürünler birbiriyle bağlantılı şekilde çalışıyor. Bu sayede güçlü bir ekosistem elde ediliyor.

Aşağıdaki verdiğimiz kupon kodlarını kullanarak mağazadan yapacağınız alışverişlerde indirimlerden yararlanabilirsiniz. 4000 TL üzeri alışverişlerinizde 200 TL, 3000 TL üzeri alışverişlerinizde 150 TL, 2000 TL üzeri alışverişlerinizde ise 80 TL indirim kazanma imkanına sahipsiniz. Alışveriş tutarınıza göre uygun kodu kullanarak indirimden hemen yararlanabilirsiniz.

  • 200 TL indirim kodu (4000 TL üzeri alışverişlerde): A200Teknoblog
  • 150 TL indirim kodu (3000 TL üzeri alışverişlerde): A150Teknoblog 
  • 80 TL indirim kodu (2000 TL üzeri alışverişlerde): A80Teknoblog

HUAWEI ONLINE MAĞAZA’YA GİT

Yukarıdaki kupon kodlarını P40 Lite ve P40 Lite E haricindeki tüm ürünlerde kullanabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER