Teknoloji

Huawei P20 Lite erken ön inceleme videosunda görüldü – Video

huawei p20 liteHuawei’nin P20 üçlüsü son haftaların en çok sızan teknolojik ürünlerinin başında geliyor. Ay sonunda resmiyet kazanacak serinin en makul fiyatlı modeli olacak P20 Lite, bir ön inceleme videosu sayesinde bir kez daha görüldü. YouTube kullanıcısı The Sam Official, P20 Lite’ı İtalyan telefon mağazasında görüntüledi.

Videoda Huawei’nin EMUI yazılımının, ekranın üst kısmında yer alan çentikle, farklı ekranlarda nasıl anlaştığı görülüyor. Çoğunlukla, ekranlar ve menüler telefonun üst kısmı boyunca uzanıyor. Çentiğin sol ve sağ bölümlerinde sinyal seviyesi, pil bilgisi ve zaman gösteriliyor. Örneğin, kamera menüleri içinde bu bölümler siyah renkle dolduruluyor. Ana kamera penceresi ise çentiğin alt kısmı boyunca ilerliyor.

Ön inceleme videosu Huawei P20 Lite’ın, daha önce birkaç kez sızan tasarımını da doğruluyor. Arkadaki iki kamera düşey yönde yerleştirilmişken, öndeki kamera ise çentik bölümünde yer alıyor.

Ön incelemede telefonun ayarlar bölümüne de giriliyor. Böylelikle telefonun P20 Lite olduğu anlaşılıyor. Telefonda Kirin 659 işlemci, 4 GBB RAM, 64 GB dahili hafıza gibi özellikler bulunuyor. Bunun yanı sıra P20 Lite’da Android 8.0 Oreo’nun çalıştığı görünüyor.

Huawei, 27 Mart tarihinde düzenleyeceği etkinlikle P20 serisinin tanıtımını gerçekleştirecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER