Teknoloji

Huawei Nova 4 17 Aralık’ta tanıtılacak

Huawei Nova 4, yuvarlak kamera kesikli ekrana sahip ilk telefon olma yarışında ipi Samsung Galaxy A8s‘in önünde göğüsleyecek gibi görünüyor. Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da paylaşılan görsele göre, akıllı telefon 17 Aralık tarihinde resmen gözler önüne çıkacak. Nova 4 ilk olarak Çinli şarkıcı Jackson Yee’nin 18. doğum gününde gerçekleştirilen canlı yayın sırasında göze çarpmıştı.

Bu yeni ekran formatı üzerinde çalışan tek şirket Huawei değil. Yukarıda da belirttiğimiz gibi, Samsung da aynı tasarım üzerinde çalışıyor. Farklı ekran tasarımlarını gözler önüne seren Samsung, Nova 4’te de kullanılacak olan ekran formatını “Infinity-O” olarak adlandırıyor. Samsung’un yeni ekran tasarımlarını kullanmaya Galaxy A8s ile başlaması ve ardından S10 ile devam etmesi bekleniyor.

Huawei Nova 4 ile ilgili sızıntılar da son zamanlarda iyiden iyiye artmış durumda. Mevcut bilgiler akıllı telefonun özellikleri itibarıyla üst segmente yakın bir yerde konumlanacağını gösteriyor. Bu iddiaların doğru olup olmadığını görmek içinse 17 Aralık’a kadar sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER