Teknoloji

Huawei Nova 4 için hazırlanan tanıtım videosu ortaya çıktı

huawei nova 4

Huawei Nova 4, 17 Aralık itibarıyla resmen gözler önüne çıkacak. Ancak Huawei tarafından hazırlanan resmi tanıtım materyalleri sırasında şimdiden telefonun tasarımına dair pek çok şey biliniyor. Bu materyallerin en yenisi ise telefonun ilginç ekran tasarımını bir kez daha doğrulayan video oldu.

Söz konusu videoda Nova 4’ün ekrana yerleştirilen ön kamerasını detaylı biçimde görmek mümkün oluyor. Ön kamera, tamamen çerçevesiz olan ekranda açılan bir boşluğa yerleştiriliyor. Nova 4’ün görsel açıdan bugün içinde resmiyet kazanan Samsung Galaxy A8s‘e bir hayli benzediğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Huawei tarafından Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da paylaşılan videoda, Nova 4’ün sadece ön paneli görülüyor. Akıllı telefonun en farklı yönü ön panel tasarımı olduğu için Huawei’nin de videoda buraya odaklanmasına şaşırmamak gerekiyor. Ancak daha önce internete sızan dedikodular, Nova 4’ün muhtemel teknik özellikleri konusunda fikir edinmeyi sağlıyor.

[tg_youtube width=”” height=”” video_id=”ot3yI4k7pLk”]

Nova 4’ün arkasında üç lensli bir kamera modülünün bulunması bekleniyor. Arka panelde renklerin ışığa göre değiştiği bir tasarımın uygulanacağı da gelen haberler arasında yer alıyor. Telefonun kalbinde Kirin 980 yonga setinin bulunacağı ve bu yonga setine 6 GB RAM ile 128 GB dahili depolama alanının eşlik edeceği söyleniyor. Ekrana entegre parmak izi tarayıcısı ve Android 9 Pie da akıllı telefonun özellikleri arasında bulunuyor.

Huawei Nova 4, hakkındaki diğer detaylar için önümüzdeki hafta düzenlenecek tanıtım etkinliğini beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER