Teknoloji

Huawei Nova 12 Ultra’nın şarj hızı resmi kayıtlarla doğrulandı

huawei nova 12 ultra

Huawei Nova 12 Ultra, önümüzdeki dönemde kullanıcıların karşısına çıkacak telefonlar arasında yer alıyor. Akıllı telefon şimdiden resmi kayıtlarda boy göstermeye başlamış durumda. ADA-AL00U model numarasıyla Çin’de 3C veri tabanına giren telefonun 100W şarj desteğine sahip olacağı da bu kayıtla doğrulanıyor.

3C kaydında telefon hakkında başka bir bilgi bulunmuyor. Bu noktada Nova 12 Ultra isminin bile henüz resmi olarak doğrulanmadığını ve duyumcular tarafından paylaşıldığını belirtmekte fayda var. Daha önce çıkan başka bir haberde ise telefonun selefiyle aynı kamera sensörlerine sahip olacağı, ancak sadece daha farklı bir görünüm için yerleşimde bazı değişiklikler yapılacağı söyleniyor.

Huawei, 5G destekli akıllı telefonlarıyla küresel sahneye geri dönmeye hazırlanıyor. Nova 12 serisinin de bu geri dönüş için bir tür test niteliği taşıyacak. Şirketin geri dönüşündeki asıl büyük hamle ise gelişmiş kamera özelliklerine sahip P70 Pro Art olacak.

huawei nova 12 ultra

Huawei Nova 12 Ultra Kirin 9000S işlemciyle gelecek

Huawei’nin 5G özellikli akıllı telefonlarla küresel pazara geri dönme girişiminde bulunması bekleniyor. Nova 12 serisi, 2024’ün ilk yarısındaki büyük hamle öncesinde, P70 Pro Art olacak kamera deviyle yapılacak bir test olabilir.

Huawei Nova 12 Ultra’nın kalbinde Kirin 9000S işlemcinin bulunması öngörülüyor. Bu işlemcide dört adet Cortex-A720 (bir tanesi 2.62 GHz, diğer üçü 2.15 GHz) ve dört adet de 1.53 GHz Cortex-A510 çekirdek bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER