ManşetlerTeknoloji

Huawei’den yenilik: MatePad Air PaperMatte Türkiye’de satışa çıktı

huawei matepad air papermatte edition

Huawei, son teknolojik yeniliklerini tablet sektöründe de sürdürüyor. Şirketin yeni ürünü HUAWEI MatePad Air PaperMatte, Huawei Online Mağaza’da tablet severlerin beğenisine sunuldu. Bu tablet, gerek iş profesyonelleri gerekse teknoloji meraklıları için üst düzey bir deneyim sunmayı vadeden özelliklerle dolu.

Huawei MatePad Air PaperMatte özellikleri

MatePad Air PaperMatte, inanılmaz incelikteki ultra ince cam elyaf yapısıyla dikkat çekiyor. 6,4 mm kalınlık ve 508 g ağırlıkta olmasıyla öne çıkan bu tablet, gizli anteni ve düz yüzey tasarımıyla hem estetik hem de ergonomik bir yapıya sahip.

Bu tabletin en çarpıcı özelliklerinden biri ise, 144 Hz yenileme hızına sahip HUAWEI FullView Ekran’ın benzersiz kağıt benzeri görüntüleme ve yazma deneyimi sunması. 2800 x 1840 piksel çözünürlüğe ve 3:2 üretkenlik oranı sunan 11,5 inç ekran, geniş ekran alanıyla kullanıcılarına hem iş hem de eğlence alanında üstün bir deneyim vadediyor.

Ayrıca, P3 sinema düzeyinde renk gamı sunan ekran, içerikleri gerçek renkleriyle gösterirken, 30 Hz’den 144 Hz’e kadar uyarlanabilir yenileme hızı, görsel ve enerji verimliliği arasında ideal bir denge kuruyor. SuperRender oyun motoru sayesinde, yüksek çözünürlük ve akıcı bir oyun deneyimi de kullanıcılarını bekliyor.

Göz konforu için dönüm noktası olan PaperMatte ekranı, aşırı ekran parlamasını azaltarak ve çevresel ışık parazitini neredeyse tamamen ortadan kaldırarak iç ve dış mekan kullanımı için idealdir. Bu, HUAWEI’nin çok katmanlı difüzyon teknolojisiyle sağlanır, ekran her zaman net ve parıltısız kalır.

Öte yandan tablet, PC App Engine teknolojisi ile PC benzeri bir deneyim sunarak, kullanıcıların tanıdık masaüstü uygulamalarına tablet üzerinden erişimine olanak tanır. Akıllı Manyetik Klavye ve HUAWEI M-Pencil ile birlikte sunulan ürün, iş ve eğlence kullanımı için çeşitli senaryolara uyum sağlar.

16.999 TL fiyatla satışa sunulan MatePad Air PaperMatte, alıcılarına 1.000 TL sepet indirimi, 6 ay ekran hasarı garantisi, 1 yıl uzatılmış garanti ve 4.598 TL değerinde manyetik akıllı klavye ve M-Pencil hediyeleri ile birlikte geliyor, bu da onu piyasadaki en cazip tablet seçeneklerinden biri yapıyor.

Daha önce MatePad Air inceleme yazısında ve videosunda, Huawei’nin yüksek fiyat-performans oranlı tabletiyle ilgili detayları paylaşmıştık. Ekranı dışında bu iki tablet benzer özelliklere sahip. Fikir sahibi olmak açısından incelememize göz atmanızı tavsiye ederiz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER