Teknoloji

Huawei MateBook X online mağazada ön satışa sunuldu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei, MateBook Serisi’nin en son üyesi olan Huawei MateBook X‘i Türkiye’de ön satışa sundu. Şirketin belirttiğine göre bu yeni ürün, nerede olursa olsun yaratıcılık ve üretkenlikten vazgeçmeyen, her zaman hareket halinde olan tüketiciler için tasarlandı. Taşınabilirlik, inovasyon ve akıllı deneyimde önemli geliştirmelerin yapıldığına dikkat çekilen Huawei MateBook X, 12 bin 999 TL fiyatıyla tüketicilerle buluşuyor.

Huawei MateBook X
Huawei Online Mağaza’dan satın alın

SATIN AL

Şirketin belirttiğine göre ultra taşınabilir deneyim, 1 kg ağırlığında ultra hafif ve inceliği yalnızca 13,6 mm olan gövdede bir araya gelen kompakt dizüstü bilgisayar ile yeniden tanımlanıyor. Hafif dizüstü bilgisayar, 13 inçlik gövdesi ile, bir dergi gibi herhangi bir sırt çantasına kolayca sığıyor.

En yeni Huawei dizüstü bilgisayarın ince form faktörü, dayanıklılık açısından hiçbir ödün vermiyor. CNC kesim işlemiyle üretilen hafif magnezyum alüminyum yekpare gövdeye sahip ultra taşınabilir Huawei MateBook X, sağlamlık düşünülerek üretildi. Yüzeyde pürüzsüz görünüm elde etmek için gelişmiş bir püskürtme işlemi de uygulanıyor ve bu da cihaza zarif bir stil katıyor.

Yeni Huawei MateBook X, yüzde 90 ekran / gövde oranı sunan çerçevesiz bir tasarımla üretilen Sonsuz FullView Ekrana sahip dizüstü bilgisayardır. Çerçevesiz ekran, kullanıcı ister çalışsın ister içerik oluştursun, isterse de film izliyor olsun, sürükleyici bir deneyim sunuyor.

LTPS ekranı, mükemmel ayrıntı ve renk canlılığı ile inanılmaz bir görsel deneyim sunmak için yüzde 100 sRGB renk gamını ve 3K çözünürlüğü (3000×2000) destekliyor. Kullanıcılar daha fazla içerik görüntüleyen 3:2 ekran oranıyla daha verimli çalışabiliyor. Ayrıca ekran, kullanıcıların üç parmakla aşağı kaydırarak ekran görüntüsü almasına olanak tanıyan parmak hareketleri ile birlikte çoklu dokunma özelliğine sahip. Dokunma aynı zamanda çoklu cihaz kullanıcı deneyimine de yeni bir boyut katıyor. Çoklu Ekran İş Birliği kurulumuyla, bir Huawei akıllı telefonunu PC’de kontrol etmek, fiziksel cihazda olduğu kadar sezgisel.

Huawei, Huawei MateBook X’te kullanıcıların göz sağlığını da önemsiyor. Göz Konforu modu, uzun kullanım seansları sırasında göz yorgunluğunu gidermek için mavi ışık emisyonlarını etkili bir şekilde filtreliyor ve parlaklık ayarlama algoritmaları, cihaz içeride veya doğrudan güneş ışığında kullanılsa bile tutarlı bir görüntüleme deneyimi sağlıyor.

Huawei Share’deki Çoklu Ekran İş Birliği özelliği, akıllı telefonlar ve bilgisayarlar arasında sorunsuz iş birliği sağlıyor. Bir akıllı telefon Huawei MateBook X’e bağlandığında, akıllı telefon ekranı bir resim içinde resim penceresi ile dizüstü bilgisayara entegre ediliyor. Kolaylıkla yapılan sürükle ve bırak dosya aktarımına ek olarak, bu özellik PC’nin akıllı telefondaki dosyaları doğrudan açmasına ve düzenlemesine olanak tanıyor. Instant Hotspot, tethering aracılığıyla İnternet’e tek adımda erişim sağlıyor. Kullanıcılar, dizüstü bilgisayardan rahatlıkla arayarak görüntülü veya sesli olarak aileleri ve arkadaşları ile görüşebiliyorlar.

Huawei MateBook X donanım özellikleri

Şık ve taşınabilir Huawei MateBook X, tüketicilerin günlük görevlerini sorunsuz bir şekilde yerine getirmek için ihtiyaç duydukları performansı sunuyor. 10. Nesil Intel Core işlemci ve 16 GB RAM, 512 GB SSD hafızası bulunan Huawei MateBook X, tipik üretkenlik ve multimedya kullanım durumlarında sorunsuz bir deneyimi için gerekli performansı sunuyor. Wi-Fi 6 desteği, Wi-Fi 5’in üç katına varan hızlarla, kalabalık yerlerde bile internet bağlantısının hızlı ve sabit kalmasını sağlıyor.

İnanılmaz derecede kompakt olan Huawei MateBook X, Huawei’nin akıllı pil yönetimi çözümüyle birlikte çalışan 42 Wh pili ile inanılmaz pil ömrü sunmaya devam ediyor. Huawei MateBook X ile standart olarak gelen ultra taşınabilir 65W adaptörü, dizüstü bilgisayar ve USB Type-C bağlantı noktasına sahip cihazları destekliyor. Dizüstü bilgisayarın yan tarafındaki bağlantı noktaları dizisi, her ikisi de iki yönlü veri aktarımını, şarjı ve her türlü kullanıcının ihtiyacına uyacak çevre birimi bağlantısını destekleyen çok yönlü USB C Tipi bağlantı noktası içeriyor.

Huawei MateBook X, Huawei Free Touch özellikli bir dokunmatik yüzeye sahip ilk cihaz. Geliştirilmiş dokunmatik yüzey, gezinme ve yaratıcı ifadeler için daha geniş bir alan sunarken, daha dokunsal bir deneyim için tam dokunsal geri bildirimi destekliyor. Huawei Share etiketi artık dokunmatik yüzeye dahil edildiği için, Çoklu Ekran İş Birliği özelliğine kolay erişim sağlıyor. Yeni tam boyutlu klavye, gece geç saatlerde kullanım için tuş aydınlatması sağlayan klavye aydınlatmasına ve yazmayı keyifli hale getirmek için 1,3 mm tuş hareketi sunan makas anahtarlarına sahip.

Kullanıcı gizliliği, cihaz açıldığında kullanıcı kimliğini güvenli bir şekilde doğrulamak için parmak izi okuyucuyu güç düğmesiyle birleştiren ve Windows Karşılama ekranındaki oturum açma parolasını etkin bir şekilde değiştiren Parmak İzi Güç Düğmesi ile korunuyor. Gizliliğin yanı sıra, benzersiz gömme kamera tasarımı, kamerayı kolayca erişilebilen ve yalnızca kullanıcıların ihtiyacı olduğunda açılan bir anahtar kapağa yerleştirerek güvenliği üst seviyeye çıkartıyor.

Huawei MateBook ailesinin yeni üyesi Huawei MateBook X, mükemmel bir ses kalitesi de sunuyor. Bölünmüş frekans kurulumuna sahip güçlü dört hoparlör sistemi ve etkileyici surround ses sağlayan hassas bozulma düzeltmesi ile herhangi bir yeri kişisel bir sinemaya dönüştürebiliyor. Çift mikrofon dizisi, görüntülü aramalarda ve sanal konferans toplantılarında kullanıcı deneyimini iyileştiren daha iyi ses yakalama için uzun mesafeli ses alımını destekleyen algoritmalar içeriyor.

Huawei MateBook X için özel online mağaza kampanyası

5-20 Ekim tarihleri arasında Huawei Online Mağazası‘nda ön satışta olacak Huawei MateBook X’in tavsiye edilen son tüketici fiyatı 12 bin 999 TL olarak belirlendi. Bu tarihler arasında alışveriş yapacak olan kullanıcılar, ürün fiyatını vade farksız 6 taksit olarak ödemeyi seçebilirken, ön ödemede 500 TL depozito veren kullanıcılar daha sonra ürünün kalan fiyatı üzerinden 500 TL daha indirim kazanacak. Ayrıca ürünü satın aldıktan sonra kullanıcı yorumunu paylaşan tüketiciler, kazanacakları kupon ile Huawei Band 3e’yi sadece 1 TL’ye alabiliyorlar.

Huawei MateBook X
Huawei Online Mağaza’dan satın alın

SATIN AL

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

İLGİLİ HABERLER