Teknoloji

Huawei Mate 40 Pro’nun gelişini işaret eden bir sertifika daha

huawei mate 40 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei Mate 40 serisiyle ilgili olarak son zamanlarda çıkan haberler, genel olarak bir belirsizliği işaret ediyor. Son dedikodulara göre, seri 2021’e kadar Çin dışında satışa sunulmayacak. Şirketin serinin satışlarında da Mate 30’a kıyasla yüzde 30 oranında bir düşüş beklediği söyleniyor. Huawei bir yandan da Mate 40 Pro modeli için gerekli sertifikalardan birini aldı.

Temmuz ayının sonlarında yapılan Bluetooth sertifikası başvurusu hem Tayland merkezli NBTC’nin hem de Avrasya Ekonomik Birliği’nin internet sitesinde görüldü. Bu başvuruda Huawei ve Honor cihazları için hazırlanan kablosuz bileşenler bulunuyor.

Listede görülen NOH-NX9 model numaralı cihazın da Mate 40 Pro olduğu düşünülüyor. Aynı model numarası Bluetooth Launch Studio’nun kayıtlarında da görüldü.

Yonga ve işlemci stoklarının yeterliliği konusunda sıkıntılardan bahsedilse de, Huawei Mate 40 Pro için sertifika toplama süreci sorunsuz biçimde işliyor gibi görünüyor. Mate 40 Pro’nun gelecek ay tanıtılması ve tanıtımdan sonra da Çin’de piyasaya sürülmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER