Teknoloji

Huawei Mate 20 Pro resmi kılıflarının içinde görüntülendi

Huawei Mate 20 Pro hakkındaki sızıntılar uzun bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu sızıntılara son olarak akıllı telefonu resmi kılıfının içinde gösteren fotoğraflar eklendi.

Huawei’nin P9 serisiyle benimsediği tasarım dilini takip edecek olan Mate 20 Pro, çentikli bir ekranla gelecek. Ancak bu çentiğin biraz daha büyük olması ve ahize hoparlörü ile ön kameranın yanı sıra Apple Face ID benzeri bir yüz tanıma sistemine de ev sahipliği yapması bekleniyor. Buna ek olarak, ekranın alt kısmındaki ince çerçevenin de varlığını sürdüreceği görülüyor.

Fotoğraflar akıllı telefonun arka panel tasarımı konusunda da önemli detayları gösteriyor. Buna göre, Huawei Mate 20 Pro, yine beklendiği gibi, üç lensli bir arka kamera modülü taşıyor. Kare şeklindeki bu kamera modülünde çift tonlu LED flaş da yer alıyor. Arka panelde parmak izi tarayıcısının görülmemesi, Huawei’nin parmak izi tarayıcısını ekrana entegre edeceği beklentisini destekliyor.

Sızan fotoğraflar, Huawei’nin amiral gemisi telefon pazarında Apple ve Samsung ile daha güçlü rekabet edebilmek adına kılıf seçeneklerinin sayısını da artırdığını gösteriyor. Standart ucuz TPU kılıfların yanı sıra daha üst sınıf silikon seçenekler sunacağı da görülen Huawei’nin portföyünde deri kılıf seçenekleri de yer alıyor. Samsung’un S-View kılıfına benzeyen kılıfın varlığı da ayrıca dikkat çekiyor.

Samsung Mate 20 Pro, Mate 20 serisinin diğer yeni üyeleriyle birlikte 16 Ekim’de Londra’da gözler önüne çıkacak. Freebuds 2 Pro kulaklığın da etkinlikte tanıtılması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER