Teknoloji

Huawei FreeLace Pro 2, Pocket 2 ile birlikte tanıtılabilir

huawei freelace pro 2

Huawei’nin yeni katlanabilir telefonu Pocket 2, 22 Şubat’ta resmen gözler önüne çıkacak. “İstiridye kabuğu” formundaki katlanabilir telefonla birlikte bir ürün daha tanıtılacak gibi görünüyor. İddiaya göre, Huawei FreeLace Pro 2 kulaklık da aynı etkinlikte kullanıcılarla buluşacak.

Huawei, boyuna takılan bir tasarıma sahip olan ilk FreeLace Pro’yu 2020’de tanıtmıştı. Kulaklık, 2020’nin ağustos ayında gözler önüne çıkmış ve satışa sunulmuştu. Üç renk seçeneği bulunan kablosuz kulaklık, aktif gürültü engelleme özelliği sunmasıyla dikkat çekmişti.

Dört yılın ardından Huawei’nin yeni FreeLace Pro’yu çıkarmasının şirketin sadık müşterilerini sevindirecek bir hamle olacağı söylenebilir. FreeLace Pro 2’nin detayları henüz bilinmese de, selefine kıyasla daha gelişmiş bir deneyim sunmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Huawei FreeLace Pro 2 hangi özelliklerle gelecek?

FreeLace Pro 2’nin daha iyi ses kalitesi, daha uzun pil ömrü ve daha gelişmiş aktif gürültü engelleme gibi özellikler sunması bekleniyor. Ancak bunların henüz sadece varsayımlar olduğunu belirtmek gerekiyor. 22 Şubat’a kadar FreeLace Pro 2 hakkında daha fazla detayla karşılaşmak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER