Teknoloji

Huawei FreeLace Pro Bluetooth kulaklık aktif gürültü engelleme özelliğiyle geliyor

huawei freelace pro

Huawei, FreeLace Pro adını taşıyan en yeni kulak içi Bluetooth kulaklığını tanıttı. Kulak topuzları bir kabloyla birbirlerine bağlanan kulaklık, aktif gürültü engelleme özelliğiyle geliyor. Kulaklığın şarjı için de kabloya yerleştirilen USB-C kablosu kullanılıyor.

Huawei’den verilen bilgiye göre, aktif gürültü engelleme özelliği sayesinde sesi 40 dB azaltmak mümkün oluyor. Ortam modu ise kullanıcıların dışarıdayken ortam sesini duyabilmesini sağlıyor.

FreeLace Pro’nun kulak topuzlarının üzerinde dokunmatik kontrol araçları bulunuyor. Boyun bandının üstünde ise müzik ve görüşme yönetimi için fiziksel butonlar da mevcut. 14 mm sürücülerin bulunduğu FreeLace Pro’da toplam üç mikrofon yer alıyor. 24 saatlik pil ömrüne sahip kulaklık, sadece 5 dakika şarjla 5 saate kadar müzik dinleme imkanını da veriyor.

Huawei FreeLace Pro için siyah, beyaz ve yeşil olmak üzere üç renk seçeneği sunuluyor. Kulaklık Çin’de 4 Eylül itibarıyla 600 yuan (633 TL) fiyat etiketiyle piyasaya çıkacak. FreeLace Pro’nun diğer ülkelerde ne zaman satışa sunulacağı ise şu an için bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER