Teknoloji

Huawei’nin EMUI 11 kullanıcı arayüzünden önemli başarı

huawei EMUI 11 tanıtıldı: Yenilikler, güncelleme alacak telefonlar ve dahası

Huawei, EMUI 11 kullanıcı arayüzünün yüklü olduğu cihaz sayısının 10 milyona ulaştığını açıkladı. EMUI 11, duyurusundan 82 gün sonra 10 milyon kullanıcıyla buluşmuş oldu. Huawei’nin en yeni arayüzü, bu seviyeye selefi EMUI 10’dan 1,5 ay daha önce çıktı.

Huawei’nin en son geliştirici konferansında duyurduğu EMUI 11, görsel değişikliklerin yanı sıra perde arkasında yapılan optimizasyonlar da barındırıyor. EMUI 11’in getirdiği en önemli yeniliklerden biri olarak çoklu pencere özelliğinde yapılan değişiklikler öne çıkıyor.

Merkeze yerleştirilen çoklu pencereler, artık hareketle aktif hâle getirilebiliyor. Telefonların ekranının PC’ye yansıtıldığındaki çalışma şekli de biraz daha değişiyor. Kilit ekranındaki animasyonlar da EMUI 11 ile yenileniyor.

EMUI 11 kullanıcılara Google’ın mobil servislerinin yerine Huawei Mobil Servisleri’ni sunuyor. Huawei’nin EMUI 11’in ardından Huawei Mobil Servisleri’ni Harmony OS platformu içinde kullanıcılara ulaştırabileceği söyleniyor. Çinli üretici, Harmony OS’in ilk telefon betasını bu ay içinde çıkarmayı planlıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER