Teknoloji

HTC U12 Plus ile çekilen fotoğraflar kamera konusunda ipucu veriyor

htc u12 plus
HTC U12 Plus (Taslak)

HTC U12 Plus büyük ihtimalle yakında resmiyet kazanacak. Ancak ortada henüz resmi bir duyuru olmamasına rağmen, telefona dair detaylar internete sızmaya devam ediyor. Bu sızıntılara son olarak, U12 Plus ile çekildiği belirtilen fotoğraflar ortaya çıktı.

MobielKopen sitesi tarafından yayınlanan fotoğraflar, çok çarpıcı bir etki yaratmıyor. Ancak fotoğraflardaki detay seviyesinin yüksek olduğu görülüyor. Fotoğraflara ait EXIF verileri, görüntülerin f/2.6 ve f/1.8 diyafram genişlikleriyle yakalandığını gösteriyor. İki farklı diyafram genişliği değerinin varlığı akıllara çift lens veya Samsung Galaxy S9’daki gibi değişken diyafram genişlikli bir kameranın tercih edilmiş olabileceğini getiriyor.

HTC’nin çift lensli bir arka kamera kurulumunu tercih etmiş olması daha muhtemel görünüyor. Daha önceki dedikodularda da biri 12, diğeri de 16 megapiksel çözünürlüklü iki lensten bahsedilmişti. Ancak çekilen fotoğrafların tamamının 12.2 megapiksel çözünürlüklü olduğu görülüyor.

Fotoğraflar HTC U12 Plus ve arka kamera kurulumu konusunda başka bir ipucu vermiyor. Akıllı telefonun önünde de çift lensli bir kurulumun bulunacağı söylense de, henüz ortada bu söylentiyi destekleyecek somut bir ipucu bulunmuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER