Manşetler

HTC Ice Cream Sandwich güncellemesini alacak Android cihazlarını açıkladı

HTC hangi Android cihazlarının dondurmalı sandvicin tadına bakacağı konusunda daha detaylı bir tablo ortaya koydu. Şirketin yayınladığı listeye bakılırsa, Android cihazlarının genelinde, özellikle bir yaşını doldurmuş cihazlarda görülen ilerideki yazılım güncellemelerini alamama problemi HTC’nin cihazlarıyla biraz olsun giderilmiş olacak.

HTC, Android 4.0’ın HTC Sensation ve HTC Sensation XE cihazlarına gelişi konusunda henüz ilk aşamalarda olduğunu, önümüzdeki haftalarda daha fazla cihazın Ice Cream Sandwich’e güncellenmiş olacağını belirtti. Tabii, bu noktada mobil operatörlerin de katkısı önemli. HTC Sensation ve Sensation XE cihazlarının güncellenmesinin ardından sıra diğer cihazlara gelecek. Tam listeyi yazının devamında bulabilirsiniz.

– HTC Amaze 4G
– HTC Desire S
– HTC Desire HD
– HTC EVO 3D
– HTC EVO Design 4G
– HTC Incredible S
– HTC Sensation
– HTC Sensation XL
– HTC Sensation 4G
– HTC Sensation XE
– HTC Raider
– HTC Rezound
– HTC Rhyme
– HTC Thunderbolt
– HTC Vivid

Listede özellikle 2011 yılında Türkiye’de piyasaya çıkmış hemen hemen tüm HTC Android telefonları bulunuyor. Explorer veya Wildfire S’i göremiyoruz, ancak onların teknik özelliklerinin daha düşük olması HTC’nin güncellemeyi o cihazlara sunması konusunda engel oluşturmuş olabilir. Desire HD’nin de listede yer alması ilginç, ancak Desire S ve Incredible S’in güncellemeyi aldığı yerde bu cihazın geri planda kalması zaten beklenemezdi.

İlgili – SlashGear

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER