Teknoloji

Honor V40 sızıntısı tasarımın detaylarını ortaya koyuyor

honor v40
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Honor V40 5G’nin bugün gözler önüne çıkması planlanıyordu. Ancak etkinlik alanındaki bazı sıkıntılar nedeniyle tanıtım 22 Ocak’a ertelenmişti. Biraz daha uzayan geri sayım sürerken, Honor V40’ı net biçimde gösteren fotoğraflar internete sızdı.

Sızan fotoğraflarda göze ilk olarak Honor V40’ın 50 megapiksel çözünürlüklü arka kamera sensörü çarpıyor. Buna ek olarak, çift ön kameranın ekranın sol üst köşesinde bulunan kapsül şeklindeki deliğe yerleştirilmiş olması da dikkat çeken unsurlardan biri oluyor.

Honor V40’ın tasarımı, Huawei P40 Pro’ya bir hayli benziyor. 6.72 inç ekranın kenarlara doğru kavis yapması da bu benzerliği kuvvetlendiriyor. Honor V40’ta ekranın yenileme hızının ise 120 Hz olacağı belirtiliyor.

Honor V40’ı Huawei P40 Pro’dan ayıran ise içindeki bileşenler oluyor. Akıllı telefonun kalbinde MediaTek Dimensity 1000 Plus işlemcinin yer alacağı biliniyor. Bu işlemciye 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanının eşlik edeceği söyleniyor.

Honor V40, Honor’un Huawei’yle yollarını ayırdıktan sonra tanıtacağı ilk telefon olacak. V40’ın geliştirme çalışmaları iki şirket bir aradayken başladığı için en azından tasarım bakımından Huawei’nin etkisi hissediliyor. Bu etkinin daha sonraki cihazlarda hafiflemesi sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER