Teknoloji

Honor V40 5G’nin tanıtımı için bir erteleme daha

honor v40
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Honor V40 5G tanıtımının 18 Ocak’ta gerçekleştirileceği açıklanmıştı. Ancak şirket son anda bir erteleme kararı daha aldı. V40 5G’nin tanıtım etkinliği 22 Ocak gününde gerçekleştirilecek.

Honor’dan yapılan açıklamada, etkinlik alanı ve ekipman kaynaklı sorunlar nedeniyle etkinliğin ertelendiği belirtildi. Etkinlik 22 Ocak’ta Türkiye saatiyle 07:00’da başlayacak.

Honor V40 5G’yle ilgili detaylar henüz açıklanmış değil. Ancak şirket tarafından paylaşılan görsellerde kavisli ekran, çift ön kameranın yerleştirildiği kapsül şeklindeki delik ve arkadaki dikdörtgen kamera adası göze çarpıyor.

Telefonda ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel lazer odak kamera ve 2 megapiksel makro kamera sistemi tamamlıyor.

honor v40 5g

Honor V40 5G, Dimensity 1000+ işlemciyle gelecek. 66W kablolu ve 55W kablosuz şarj da telefonun bilinen özellikleri arasında bulunuyor. Akıllı telefonla ilgili sızıntılara yeni bir videonun da eklendiğini belirtmekte fayda var.

İLGİLİ HABERLER