Teknoloji

Honor Play 4 Pro vücut sıcaklığını ölçecek

Honor Play 4 pro serisinin tanıtım tarihi belli oldu
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Honor Play 4 serisi 3 Haziran’da gözler önüne çıkacak. Ancak serinin üyeleri hakkındaki bilgiler, çeşitli sertifika kurumlarına sunulan dosyalar sayesinde şimdiden biliniyor. Honor’un ürün müdürlerinden biri tarafından paylaşılan bir video, önemli bir bilgiyi daha gözler önüne seriyor. Bu videoya göre, Honor Play 4 Pro ile vücut sıcaklığını ölçmek mümkün olacak.

Vücut sıcaklığının ölçülebilmesi, akıllı telefonlarda pek sık görülen bir özellik değil. Ancak özellikle içinde bulunduğumuz bu dönemlerde vücut sıcaklığının ölçülebilmesi işe yarar bir araç olabilir.

OXP-AN00 kod numarasıyla Geekbench’in benchmark testinden geçen Honor Play 4 Pro’da Huawei’nin Kirin işlemcilerinden birinin bulunacağı görülüyor. Veri tabanında işlemci adını görmek mümkün olmasa da, daha önceki sızıntılarda bu işlemcinin Kirin 820 olacağı belirtilmişti. Kirin 820’ye 8 GB RAM’in eşlik edeceği ve telefonun Android 10 işletim sistemiyle geleceği de benchmark testinin gösterdikleri arasında bulunuyor.

Bu noktada Honor Play 4 Pro’da Google’ın mobil servislerinin olmayacağını hatırlatmakta var. Akıllı telefonda Android 10’u EMUI 10 tamamlayacak ve Huawei’nin mobil servisleri kullanıcılara sunulacak.

Honor Play 4 Pro, enerjisini 4100 mAh kapasiteli pilden alacak. 6.57 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacağı belirtilen telefonun kalınlığının 8.9 mm. olacağı da bilinenler arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER