Teknoloji

Honor MWC 2020 etkinliğinin tarihini açıkladı

honor v30

2020 Mobil Dünya Kongresi (MWC 2020) önümüzdeki ayın sonlarında kapılarını açacak. Kongrenin başlangıç tarihi yaklaştıkça şirketlerin burada düzenleyecekleri etkinliklerin tarihleri de açıklanıyor. Barselona’da boy gösterecek şirketlerden biri olan Honor da MWC 2020 etkinliğinin tarihini duyurdu.

Honor’un etkinliğinin internetten canlı olarak yayınlanıp yayınlanmayacağı henüz bilinmiyor. Ancak Çinli üretici, daha önce yapmadığı türden bir hamle yaptı ve etkinlikte konuşacağı konular hakkında ipucu verdi.

Honor’un etkinlik duyurusu için kullandığı görselde “All-scenario Intelligence” şeklinde bir ifade yer alıyor. Bu ifadeyi “tüm senaryoları kapsayan zekâ” şeklinde çevirmek mümkün. Etkinlik posterinde dizüstü bilgisayar, akıllı telefon ve akıllı saat de görülüyor.

Honor’un etkinlikte View 30 Pro ve 9X modellerinin Avrupa versiyonlarını tanıtması bekleniyor. Ancak Honor’un duyuruları bunlarla sınırlı kalmayacağa benziyor. Şirketin MagicBook 14 ve MagicBook 15 adını taşıyan dizüstü bilgisayarlarını CES 2020’nin ardından MWC 2020’de de sergileyeceği söyleniyor.

honor mwc 2020

Daha önce tanıtılan Honor MagicWatch 2 akıllı saatin de MWC 2020’de bir kez daha gözler önüne çıkacağı söyleniyor. Buna ek olarak, MagicWatch 2’nin özel versiyonunun da etkinliğin konukları arasında olması bekleniyor.

Honor MWC 2020 etkinliğinde kablosuz kulaklık da tanıtacak

Honor’un etkinlik kadrosu bununla sınırlı kalmayacak. Çinli üreticinin yeni kablosuz kulaklığını da MWC 2020’de görücüye çıkaracağı söyleniyor.

Honor’un MWC 2020 etkinliği 24 Şubat’ta gerçekleştirilecek. Etkinlik Türkiye saatiyle 19:30’da başlayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER