Teknoloji

Honor MagicWatch 2 tanıtıldı: 14 gün pil ömrü, gelişmiş yüzme takibi

honor magicwatch 2

Honor, V30 ve V30 Pro ile birlikte MagicWatch 2 adını taşıyan yeni akıllı saatini de tanıttı. 14 günlük bir pil ömrüne sahip olan MagicWatch 2, sağlık ve zindelik odaklı özellikleriyle dikkat çekiyor. 5 ATM’ye kadar suya dayanıklı olan akıllı saatte sıkı yüzücülerin işine yarayacak özellikler de mevcut.

MagicWatch 2; katedilen mesafeyi, hızı ve yakılan kalori miktarını takip ederken bir yandan da kalp atış hızını ölçebiliyor. Saat, yüzücüler içn SWOLF skoru hesaplaması da yapıyor. Bu skor, yüzücülerin havuzda bir boy gidebilmesi için atmaları gereken kulaç sayısı ve ihtiyaç duydukları süreden oluşuyor.

Kalp atış hızını gün boyunca takip eden MagicWatch 2, olağan dışı düşüklük ve yükseklik durumlarında kullanıcıları uyarıyor. Kullanıcının stresli olduğunu da hissedebilen akıllı saat, nefes egzersizleriyle rahatlamaya yardımcı oluyor. Uyku takibi de yapabilen MagicWatch 2, uyku kalitesini artırmaya yönelik tavsiyeler de sunuyor. Saat altı farklı türdeki uyku bozukluğunu tespit edebiliyor.

honor magicwatch 2

Doğa yürüyüşünden kürek makinesine kadar uzanan farklı alanları kapsayan 15 egzersiz modu bulunan MagicWatch2, GPS ve GLONASS desteğine de sahip. 361L paslanmaz çelik kasaya sahip olan MagicWatch 2 için 42 ve 46mm. kadran seçenekleri bulunuyor. Bu modellerde sırasıyla 1.2 ve 1.4 inç AMOLED ekranlar sunuluyor.

Honor MagicWatch 2’nin kalbinde, tıpkı Huawei Watch GT 2’de olduğu gibi, Kirin A1 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 4 GB depolama alanı eşlik ediyor. Bu alanın 2 GB’lık kısmı, saate egzersiz sırasında dinlenebilecek şarkılar yüklenmesi için ayrılmış. Gelişmiş Bluetooth desteği ise gelen çağrıları telefondan 150 metre uzaktayken bile yanıtlamayı mümkün kılıyor.

Honor MagicWatch 2 ne zaman çıkacak?

14 günlük pil ömrü ise egzersizler için 90 dakikalık GPS takibi, Bluetooth üzerinden 30 dakika telefon görüşmesi ve 30 dakika müzik dinlemekten oluşan haftalık bir senaryo üzerinden vadediliyor. Bu noktada 14 gün pil ömrü vaadinin 46mm. versiyon için geçerli olduğunu belirtmekte fayda var. 42mm. versiyonun pil ömrü bir hafta olarak gösteriliyor.

Honor MagicWatch 2, 12 Aralık itibarıyla küresel ölçekte satışa sunulacak. Saatin 42mm. versiyonu Avrupa’da 179 avro karşılığında satılacak. 46mm. versiyon içinse 189 avro ödemek gerekecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER