Teknoloji

Honor 30 Lite’ın tanıtım tarihi açıklandı, özellikleri ortaya çıktı

honor 30 lite

Honor, 2 Temmuz’da yeni akıllı telefonu X10 Max’i tanıtacak. Ancak şirket bu etkinlikte sahneye bir telefon daha çıkarmaya hazırlanıyor. Aynı zamanda Honor 30 Youth Edition olarak da anılan Honor 30 Lite da aynı etkinlikte resmiyet kazanacak. İlgili duyuruyu Weibo sayfasında yapan şirket, telefonun 5G desteğine sahip olacağını da doğruladı.

Honor 30 Lite’la ilgili tek haber akıllı telefonun tanıtım tarihinin açıklanması değil. MXW-AN00 kod adıyla Çin’in sertifika kurulu TENAA tarafından onaylanan telefonun teknik özellikleri de ortaya çıktı. 4, 6 ve 8 GB olmak üzere üç farklı RAM seçeneği bulunan telefonun depolama alanı seçenekleri 64, 128 ve 256 GB olarak sıralanıyor.

48, 8 ve 2 megapiksel sensörlerden oluşan arka kamera sistemini ise 16 megapiksel ön kameranın tamamlayacağı görülüyor.

honor 30 lite

Akıllı telefonun 2.0 GHz işlemcisinin MediaTek Dimensity 800 olduğu düşünülüyor. Full HD+ çözünürlüklü 6.5 inç LCD ekran ve 3900 mAh pil de telefonun bilinen diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Honor 30 Lite, TENAA’nı veri tabanındaki fotoğraflarıyla da boy gösteriyor. Fotoğraflara bakıldığında akıllı telefonun görsel açıdan Enjoy 20 Plus ve Enjoy Z 5G modellerine benzediği görülüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER