Teknoloji

Honor X10 Max tanıtım tarihi belli oldu

honor x10 max

Honor X10 Max hakkındaki haberler son zamanlarda iyiden iyiye artmıştı. Bu haberlerde akıllı telefonun tanıtım tarihi konusunda da temmuz ayının başları işaret edilmişti. Honor’dan beklenen resmi açıklama da sonunda geldi. X10 Max, 2 Temmuz’da düzenlenecek etkinlikte gözler önüne çıkacak.

Honor’un resmi Weibo profilinde yapılan paylaşım, akıllı telefonda 5G desteğinin de bulunacağını gösteriyor. Tanıtım tarihinin duyurusunun yapıldığı paylaşımda akıllı telefonun ön yüzünü görmek de mümkün oluyor. Ön kamerası damla şeklindeki çentiğe yerleştirilen telefonun üst kenarında da hoparlör bulunması dikkat çekiyor.

X10 Max’in kullanıcı deneyimi bakımından Honor X10 ile aynı yerde durması bekleniyor. 8X ve 8X Max’i Çin dışında satışa sunmayan, 9X içinse Max versiyon hazırlamayan Honor’un X10 Max konusunda nasıl bir strateji izleyeceği şu an için bilinmiyor.

Akıllı telefonun teknik özellikleri konusunda şu an için net işaretler verilmiş değil. Ancak tanıtıma doğru geri sayım devam ederken Honor’un bu konuda bazı paylaşımlar ve duyurular yapması sürpriz olmayacaktır. İddialara göre, telefonun kalbinde Dimensity 800 işlemci bulunacak. Full HD+ çözünürlüklü 7.09 inç ekran ve 22.5W hızlı şarj desteğine sahip 5000 mAh pil de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

48 megapiksel ana kameraya sahip olması beklenen telefonun ön kamera çözünürlüğünün ise 8 megapiksel olduğu söyleniyor. Android 10 üstüne kurulu Magic UI 3.1.1 kullanıcı arayüzüyle gelecek olan Honor X10 Max için siyah, gümüş ve mavi olmak üzere üç renk seçeneğinin bulunması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER