Teknoloji

Honor 30 Lite’ın renk seçenekleri ortaya çıktı

honor 30 lite

Honor 30 Lite, 2 Temmuz’da X10 Max ile birlikte gözler önüne çıkacak. Tanıtıma doğru geri sayım sürerken, Honor’dan telefona dair yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Şirket, Weibo hesabından yaptığı paylaşımda telefonun 90Hz yenileme hızına sahip ekrana ve 180Hz dokunma örnekleme hızına sahip olacağı belirtildi.

Bu iki özelliğin varlığı, Honor 30 Lite’ı uygun fiyatlı oyun deneyimi için kayda değer bir seçenek hâline getiriyor. 5G desteği de telefonda bulunacağı bilinen özellikler arasında yer alıyor.

Honor 30 Lite’la ilgili olarak Weibo’da yapılan tek paylaşım bununla sınırlı değil. Başka bir Weibo kullanıcısı da telefonun dört renk seçeneğinin de görüldüğü bir fotoğrafı paylaştı. Fotoğraftaki renk seçeneklerinin soldan sağa doğru Yaz Gökkuşağı, Serap Gümüşü, Oz Büyücüsü ve Gece Siyahı adını taşıdığı belirtildi.

Honor 30 Lite’ın özellikleri de cihazın TENAA tarafından onaylanmasının ardından ortaya çıkmıştı. Aynı zamanda Honor 30 Youth Edition adıyla da bilinen telefonda çift bant 5G desteği bulunuyor. Bellek seçenekleri 4, 6 ve 8 GB olan telefonun dahili depolama alanı seçenekleri de 64, 128 ve 256 GB olarak sıralanıyor.

Honor 30 Lite üçlü bir arka kamera sistemiyle gelecek. Bu sistemde 48 megapiksel ana kameraya 8 ve 2 megapiksel çözünürlüklü sensörler eşlik edecek. Telefonun önünde ise 16 megapiksel çözünürlüklü bir kamera bulunacak. 90Hz yenileme hızına sahip LCD ekranın 6.5 inç büyüklüğünde olduğunu belirtmekte fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER