Teknoloji

Handango Android Market’ten çabuk davrandı

Teknoblog.com – Handango mobil yazılım pazarında tanınan ve deneyimli bir marka. Şimdilerde Apple, Microsoft ve Google’da mobil yazılım pazarına girseler de, Handango da yılların verdiği birikim ve deneyimle bir adım öne çıkmayı başarabiliyor.

Handango, Android işletim sistemi için üretilmiş olan mobil yazılımların dağıtımını yapacağını açıkladı. Bu dağıtım üç şekilde olacak. Bedava, uygulamanın satışı sırasında tek seferlik ücretlendirme ve uygulamanın devamlı kullanılmasını mümkün kılacak periyotluk ücretlendirme.

Bu bağlantıda Handango’nun ilk etapta hangi Android yazılımlarının dağıtımını yapacağını da yazıyor. Bunların arasında Monopoly, Weather Channel, Voice on the Go, ShopSavvy, EzQuote gibi farklı kategorilerde uygulamalar ve oyunlar yer alıyor.

Ancak Handango’nun kendisi için bir mobil uygulama üretip bu uygulama içerisinden satış yapması gerekiyor. Çünkü iPhone bizleri böyle bir kolaylığa alıştırdı. Artık kimse bilgisayardan uygulama indirip onu cihaza atıp yükleme zahmetine katlanmak istemiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER