EğlenceTeknoloji

Half-Life için Valve cephesinden yeni açıklama

half-life ücretsiz

Half-Life serisinin akıbeti hakkındaki söylentiler uzun süredir etrafta dolaşıyor. Seriye son olarak geçtiğimiz yıl çıkan VR oyunu Alyx eklense de, Valve’ın artık Half-Life’tan vazgeçtiği iddia ediliyor.

Alyx ile hikayeyi tepetaklak eden Valve, serinin ilerlemesi için yeni bir kulvar açmıştı. Oyunun finalinin de yeni olasılıkları işaret etmesi, serinin hayranlarını heyecanlandırmıştı. Half-Life’ta maceranın sürmesini bekleyenleri memnun edecek yeni açıklama da Alyx’in proje yöneticisinden geldi.

The Gamer sitesine konuşan Robin Walker, Valve’ın Half-Life: Alyx öncesindeki boşluktan hayranların duyduğu rahatsızlığın farkında olduklarını belirtti. Valve yöneticisi bu tarz bir aranın bir daha tekrarlanmayacağın umduklarını dile getirdi. Walker, Half-Live’ın akıbeti konusunda Valve’ın oyunu hazırladığı ekibin de bir dönem bu endişeyi yaşadığını dile getirdi.

Walker Half-Life’ın sonunun gelmediğini belirtse de, serinin yeni oyunun geliştirildiğine dair bir ipucu vermedi. Yine de, yapılan açıklamaların genel itibarıyla Half-Life 3’ü bekleyenleri bir nebze de olsa rahatlatacağı söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER