EğlenceTeknoloji

Half-Life: Alyx’in yayın saati açıklandı

half-life alyx

Yeni bir Half-Life oyunu için uzun süredir devam eden bekleyişte artık sona yaklaşılmış durumda. Her şeyin çıkışının iptal edildiği veya ertelendiği bu ortamda; Half-Life: Alyx‘in, daha önce açıklandığı gibi, 23 Mart itibarıyla yayınlanacağı belirtildi. Valve Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Half-Life: Alyx macerasının 23 Mart’ta Türkiye saatiyle 20:00 itibarıyla başlayacağı bilgisini verdi.

Oyun için bilgisayarları uygun nitelikte hazırlanmış olan oyuncular, Half-Life: Alyx’in yükleme sürecini önümüzdeki cuma gününden itibaren Steam üzerinden başlatabilecek.

Küresel koronavirüs salgınının, dünya üzerindeki hemen hemen her şeye olduğu gibi, Half-Life: Alyx’e de bir etkisi olacak. Index VR başlığının ilk etapta sınırlı şekilde sunulacak olması, oyunu oynamaya uygun donanıma ulaşmayı zorlaştıracak.

Yine de, oyuncuların önemli bir kısmı Half-Life: Alyx için büyük bir heyecan duyuyor. Geliştiricilerin sanal gerçeklik deneyimini sağlamak adına önemli bir mesai harcadığı oyun, uygun donanıma sahip olanlar için şu günlerde evden vakit geçirmeyi daha anlamlı ve zevkli kılacak gibi görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER