Eğlence

Google Play Filmler Android uygulaması dizi ve filmlerin nereden izlenebileceğini gösteriyor

google play filmlerGoogle insanların her zaman bir filmi veya diziyi, satın almayı ya da kiralamayı istemeyebileceğini anlamış gibi görünüyor. Google Play Filmler & TV Android uygulaması için hazırlanan son güncelleme, kullanıcılara bir içeriği hangi mecrada bulabileceklerini gösteriyor.

Google’ın kullanıcılarına sunduğu seçenekler arasında Amazon Prime Video, Hulu, HBO Go / Now, Showtime gibi platformlar ve ABD’de yayın yapan ABC, CBS, NBC, Fox, HGTV ve Comedy Central gibi televizyon kanalları bulunuyor.

Listede Netflix’in olmayışı ise hemen göze çarpıyor. Play Filmler uygulaması üzerinden bir filmin Netflix’te olup olmadığını kontrol etmek mümkün olmuyor. Ancak, örneğin Amazon Prime Video’da yer alan bir içeriği uygulama üzerinden tespit edilebiliyor ve tek bir dokunuşla bu içerik izlenebiliyor.

Google aynı zamanda Play Filmler & TV uygulamasında kategorilere hızlı biçimde erişmeyi mümkün kılıyor. Böylelikle uzun bir liste içinde kategorilere erişmeye çalışma zahmeti ortadan kalkıyor. Uygulamaya daha iyi kişisel tavsiyeler sunmak adına bir olumlu ve olumsuz oy seçeneği de ekleniyor. Bu yeni özelliklerin tamamından ilk etapta ABD’deki Android telefon ve tablet sahipleri yararlanabilecek.

Google Play Filmler & TV uygulaması, son güncellemeyle Apple’ın Apple TV ve iOS’te sunduğu TV uygulamasıyla aynı çizgiye geliyor. Uygulama, kullanıcıların izlemek istediği içeriklerin yayın hakkına sahip olan üçüncü taraf platformları da listeliyor.

İLGİLİ HABERLER