Teknoloji

Google Pixel 8 serisinin Avrupa fiyatları ortaya çıktı

google pixel 8

Google Pixel 8 serisi hakkındaki sızıntılara yenileri eklenmeye devam ediyor. Bunların en yenisi hem serinin Avrupa fiyatlarını hem de depolama alanı seçeneklerini gösteriyor. Renk seçenekleri de sızıntıyla görülenler arasında yer alıyor. Pixel 8 ve Pixel 8 Pro‘nun Avrupa fiyatlarının seleflerinden daha yüksek olacağını belirtmekte fayda var.

Sızıntıya bakıldığında fiyat artışının ciddi olacağı görülüyor. 128 GB depolama alanına sahip Pixel 8, yüzde 23 KDV ile 874 avro karşılığında satılacak. 256 GB depolama alanı olan modelde ise fiyat 949 avroya çıkıyor. Pixel 7’nin çıkış fiyatı ise 650 avro idi.

Pixel 8 Pro’nun 128 GB depolama alanına sahip versiyonu ise 1235 avro fiyat etiketiyle çıkacak. 256 GB depolama alanı isteyenlerin 1309 avro, 512 GB depolama alanı isteyenlerin ise 1461 avro ödemesi gerekecek. Pixel 7 Pro’nun başlangıç fiyatı ise 900 avro idi. Söz konusu fiyat artışlarının biraz fazla olduğu rahatlıkla söylenebilir. Bu nedenle sızan fiyatlara şüpheyle yaklaşmakta fayda var.

Google Pixel 8 serisinin renk seçenekleri sızdı

Pixel 8 serisinin renk seçenekleri de başka bir sızıntıyla görüldü. Pixel 8’in renkleri Fındık, Obsidyen, Gül ve Nane; Pro versiyonun renk seçenekleri ise Defne, Obsidyen, Porselen ve Nane olarak sıralanıyor.

Google Pixel 8 serisinde Night Sight video özelliğinin bulunması da konuşulan özellikler arasında yer alıyor. Söz konusu özellik fotoğraflar için uzun süredir sunuluyor. Pixel 8 serisinde sadece eSIM desteği olacağı söylense de, sızıntılar Google’ın fiziksel SIM’den vazgeçmediğini gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER