Teknoloji

Google Pixel 8 Pro, Google Store sayfasında gizlice yer aldı

google pixel 8 pro

Google Pixel 8 Pro, henüz tanıtılmamış olmasına rağmen bir Google Store sayfasında fark edildi. Bu ilginç gelişme, Twitter kullanıcısı @Android_Setting tarafından bir Google hizmetleri ve abonelikler sayfasında ortaya çıkarıldı. Bu sürpriz keşif, daha önce internette dolaşan sızıntı ve spekülasyonları kuvvetlendiriyor.

Dikkat çeken bir diğer nokta ise, görüntüdeki cihazın renginin Porselen olarak belirtilmiş olması. Görselin alt metni, “Bir kişi Porselen renkte bir Pixel 8 Pro telefonunda arama alıyor,” şeklinde. Bu açık ve net bir şekilde, görselin Pixel 8 Pro’ya ait olduğunu teyit ediyor.

Cihazın tasarımı, önceki sızıntılarda olduğu gibi, arkada yer alan yuvarlak cam örtü ile kameraları kaplıyor. Kameralar, diğer Pixel modellerinde de görmeye alışkın olduğumuz bir çubuk şeklinde sıralanmış. Ancak bu sızıntı, cihazın iç donanımı veya yazılımı hakkında herhangi bir bilgi vermiyor. Önceki sızıntılar, Video Unblur gibi yeni yazılım özelliklerinin olabileceğini işaret ediyor, fakat bu konuda henüz resmi bir doğrulama yok.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER