Manşetler

Google Magic Eraser’ı iPhone’lara getiriyor

google magic eraser
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google Magic Eraser (Sihirli Silgi) özelliğini iPhone’lara getiriyor. Pixel telefonların en sevilen özelliklerinden birini Google Fotoğraflar uygulaması sayesinde iPhone’larda ve diğer Android telefonlarda kullanmak mümkün olacak. Ancak bunun için kullanıcıların ellerini ceplerine atmaları gerekecek.

Google tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “En iyi kareyi yakaladığınızı düşündüğünüz anda arka planda fark ettiğiniz bir şey can sıkıcı olabiliyor. Magic Eraser fotoğraflarınızdaki dikkat dağıtıcı unsurları tespit eder ve bunları birkaç dokunuşla kaldırmanızı sağlar.”

Pixel sahipleri Magic Eraser’ı kullanmak için herhangi bir ücret ödemiyor. Ancak iPhone ve diğer Android telefonların kullanıcılarının bu özelliğe erişim için Google One abonesi olması gerekiyor. Google One’a aylık 5,79 TL’den başlayan fiyatlarla abone olmak mümkün. Abonelere ekstra depolama alanı, uzmanlara erişim, 5 kişiye kadar alan paylaşımı gibi özellikler sunuluyor.

Google Fotoğraflar uygulaması için başka yenilikler de duyurdu. Bu yenilikler arasında parlaklık ve kontrastı iyileştiren HDR video efekti de bulunuyor. Şirket kolaj düzenleyicisi için yeni tasarımları da kullanıcılarına sunuyor.

Google Magic Eraser’ı ücretsiz deneme imkanı sunacak

Google Magic Eraser için ücretsiz deneme imkanı sunacak. Ancak bunun için mart ayının ilk günlerini beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER