ManşetlerTeknoloji

Google I/O 2024 etkinliğinin tarihini açıkladı

google i/o 2024

Google I/O 2024 etkinliğini düzenleyeceği tarihi duyurdu. Teknoloji dünyasının gözlerini Mountain View’e çevirecek olan etkinlik, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek.

Google etkinliğin duyurusunu yine sıra dışı bir şekilde gerçekleştirdi. Takipçilerden Google for Developers X hesabından paylaşılan sıkıcı bir mantık bulmacasını çözmeleri istendi. 15 seviyeyi birden tamamlayan sabırlı kullanıcılar, etkinliğin 14 Mayıs’ta gerçekleştirileceğini gördü. I/O 2024 de yine tek günlük bir etkinlik olacak.

I/O özü itibarıyla bir geliştirici konferansı olsa da, son kullanıcıların ilgisini çekecek pek çok duyuruya da aracılık ediyor. Örneğin, açılış konuşmasında Pixel telefonlara ve Android’e eklenecek yeni özelliklerin duyurusu yapılıyor.

Google I/O 2024 kapsamında yapay zekâ duyuruları yapabilir

Bu yıl da Google’ın hızla gelişen yapay zekâ alanındaki yeni adımlarının I/O’nun açılış etkinliğinde duyurulması bekleniyor. Google’ın etkinlikte yeni ürünleri tanıtması da ihtimaller arasında yer alıyor. 14 Mayıs yaklaştıkça etkinliğin menüsü konusunda yeni haberler de gelecektir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER