Teknoloji

Gmail Akıllı Yazma özelliği Pixel 3 ile mobil cihazlara geliyor

gmail akilli yazma
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Gmail Akıllı Yazma özelliği ilk etapta sadece web’deki kullanıcılara sunulmuştu. Ancak Google sonunda bu kullanışlı özelliği mobil cihazlarda da sunmaya karar verdi. Şirket, Akıllı Yazma özelliğinin mobil cihazlara da geleceğini ve bu özellikten ilk olarak yeni tanıtılan Pixel 3 ve Pixel 3 XL‘in yararlanacağını açıkladı.

Akıllı Yazma özelliği sayesinde Gmail kullanıcıları e-postalarını çok daha hızlı şekilde yazabiliyor. Yapay zekâ tabanlı özellik, kullanıcılarına yazı yazarken kelime veya cümle tamamlamaya yönelik öneriler sunuyor. Google Pixel 3 veya Pixel 3 XL satın alanlar, Akıllı Yazma’dan cihazlarını açar açmaz yararlanabilecek.

Akıllı Yazma özelliği ilk etapta sadece İngilizce olarak kullanıma sunulmuştu. Ancak özelliği mobile taşıyan Google, dil desteğinin de kapsamını genişletti. Önümüzdeki aylardan itibaren Fransızca, İspanyolca, İtalyanca ve Portekizce için de Akıllı Yazma desteği sunulacak.

Gmail Akıllı Yazma özelliği 2019’da daha fazla mobil cihaza gelecek

Gmail Akıllı Yazma özelliği mobil ekosisteme Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL ile girse de, kapsama alanı sadece bu cihazlarla sınırlı kalmayacak. Google, 2019’dan itibaren Akıllı Yazma’yı daha fazla mobil cihazda sunacak.

İLGİLİ HABERLER